3tilføjet af

Kalkun med Whisky

Selv om der er længe til Jul, kan det ikke skade at øve sig på en god kalkunopskrift...
NB: historien forståes bedst ved at læse den højt, der den er skrevet i en form for "lydskrift".
Advarsel! første gang jeg læste den var jeg lige ved at tisse i bukserne af grin, så få lige tisset af forinden...
-------------------
Man køber en kalkun på fem kilo (til seks personer) og en flaske whisky. Dertil salt, peber, olivenolie og spækstrimler.
Kalkunen belægges med spækstrimler, den snøres, saltes og pebres og overhældes med lidt olivenolie.
Sæt ovnen på 200 grader.
Skænk så et glas whisky og drik en skål til det kommende gode resultat. Læg kalkunen i en bradepande og skub den ind i ovnen. Skænk to hurtige glas whisky og drik igen til det kommende gode resultat…
Indstil termostaten efter 20 minutter på 250 grader, så den får et ordentligt pulver. Skænk, yderligere tre glas whisky op og drik dem.
Efter en hal tsims tid vænner du fulen og blir ved mæ at hllde øje med stajninngn. Griw vissskyflaschken å tsa en lill EN.
Efter ænnu en hal tsims tschid schlændrr du laaaaangshomtr hæn til åvnnnn å vænnnr kaaahaaalkunnn. PASCH PÅ att du hik brændr hånden på den schkide åvvvn.
Å sschhå tsar vi ænnnu fæææhææm-schyw sjisskkywusser mænns piiihiiipfuglen schtajer widre iæææn trææhææ tsimer (schhirka - åp i ræwwwen mæ de!) Huuschk å piss vær tiiihiiinde minut!
Kaaahaan de overhOOOvedt la saj gør schå kryw hæn til åvvvn å prøvv å riwwwe kaahhhallkunnn UD!. Tsa så ænnnnu en schlllurrrk og prøvvv nåkkkkngang å få kræææet UD!
Samml så den satansforbanddde piiihhhiipfuuul op fra døøøhøøørkn og smid den påå et faahhad. PASCH på a du ikkk gliiiiiiiiiiiiiiiiiderr på det skidefedtede køøøøkngål!
Kann du ikkkk uuundddgå de, schå prøvvv igen åååopppogssccchtådengikscchkuikkktihihihaihischkuåssspissslimajet
Tag en lur.
Spis kalkunen kold næste dag med mayonnaise og aspirin.
God fornøjelse med madlavningen.
tilføjet af

Sprængt and?

Har du også opskriften på den?
*FB*
tilføjet af

Sprængt And?

Er det en and der er sprængt i luften,eller hvad?
tilføjet af

Katie ;o)

-med ál respekt for gæsterne, jeg har tænkt mig, at inviterer i år....!!!
Så tror jeg, at jeg laver steg OG and, men på "The good old facion way"

Hi hi ;o) ,o)
MvH Mummi
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.