Var på Skipperkroen i ved Køge Havn og fik et stjerneskud, hvor fiskefiletterne havde en bismag af GYLLE. De var ikke dårlige af overligning eller dårlig opbevaring, det var heller ikke papfiletter, men de havde simpelthen en forfærdelig bismag og stank. Jeg forsøgte stille og diskret at gøre resturatøren opmaærksom på problemet, men han gramsede en af den op, smagte på den og lagde den tilbage på min tallerken (!!!!!). Så råbte han ud over hele stedet, at hans fisk var friske og at han ikke gav afslag i prisen (det havde jeg ikke spurgt om). Jeg fik en ny filet, som dog havde samme smag, så vi betalte bare og gik.
tilføjet af underligeaftendufte
det
har garanteret været olien de er stegt i der har været harsk og gammel, føj de skulle skamme sig ad bad
tilføjet af Olga
Kan kun
sige Hr. Phillipsen som har Skipperkroen skulle skamme sig, føj for de lede, servicen er bare ikke for god på Skipperkroen mere, han er nok ved at blive for gammel til at drive forretning
tilføjet af Fedtmanden
Gammel
olie i frituren, det smager ikke godt. Det er nok forklaringen
tilføjet af PETERSEN
GYLLE
GÆSTEN HAR NOK HAFT DÅRLIG ÅNDE
tilføjet af susan
vedr indlæg
vi sidder her og skal en tur til Køge og få os en bid mad...falder over div indlæg om dårlig opførsel af indehaveren af Skibberkroen - vi er forfærdet over at han kan finde på at behandle sine kunder på denne skamfulde måde og vil da aldrig sætte vores ben dette sted - selvom der ser hyggeligt ud...
hyggen i og blandt gæsterne skal jo også være til stede...hvor skulle han skamme sig!
tak for oplysningen
vh Susan
tilføjet af Oldboys
undren
Min hustru og jeg har været på Skipperkroen mange gange. Har altid fået en god og syntes vi, personlig betjening. Og maden,ja den har altid været fortræffelig. Undrer mig over, at nogle vil blive væk fra dette sted, alene fordi, at en enkelt af en eller anden årsag, har set sig arrig på værten. Få dog selv en oplevelse og bedøm så, derefter.
Jeg og min hustru, skal sammen med svigermor derned i dag igen og glæder os som vanligt.
RIGTIG god PÅSKE til alle.[s]
tilføjet af madgris
Plejer at være god.
Jeg/vi har også været flere gange på Skipperkroen. Normalt har det været fint. Vi kan alle have en dårlig dag/kok.
tilføjet af grete
Kedelig rødspætte
Den 6. juni 2010 bestilte vi 2 portioner smørstegt rødspætte med hvide kartofler og persillesovs a 220 kr.
Rødspætten var helt sikkert ikke stegt i smør, formodentlig opvarmet i lidt olie, og derfor lidt slatten.
Kartoflerne var gamle kartofler og let udkogte, her burde have været nye kartofler. persillesovsen smagte dog af persille.
Den kedelige oplevelse blev meddelt servitricen og tilbød os kaffe som erstatning, det tog vi ikke imod, det kunne jo ikke retfærdiggøre fisken. Prisen for menuen var der ikke nedslag på.
Så aldig mere i Skipperkroen, Køge.
tilføjet af Skuffede gæster
Kvalitet hører fortiden til på Skipperkroen i Køge
Min kone og jeg ville i sensommeren 2010 indtage en frokost på Skipperkroen, og vi bestilte begge en frokostplatte, hvor det meste af maden desværre ikke smagte af noget som helst, bortset fra fiskefileten, der smagte af pap. Mørbradbøffen var i virkeligheden en nakkekotelet, og osteanretningen bestod af en skive ost, et stykke brie og to mariekiks. Laksen var der skind på, og glassene var beskidte. Herudover stank der af urin i restauranten - en duft, der helt klart blev forstærket af det eneste selskab, vi fik ud over betejeningen: hunden SKIPPER! Midt i det hele kom denne lille charmetrold af en hund nemlig ind og begyndte at gå lidt rundt og snuse, indtil den fandt et passende sted midt på gulvet - passende nok til at lægge en pæn og velvoksen klat! Da forlod vi bordet, og værten var så storsindet at give os den anden snaps gratis! Oven på sådan en oplevelse burde det hele have været gratis, men service er desværre også blevet et fremmedord på Skipperkroen, lige som ord som hygiejne og madkultur. Vores oplevelse svarer desværre meget fint til, hvad vores venner og bekendte har oplevet på stedet, og vi kan derfor ikke opfordre mulige gæster nok til at finde en anden og bedre restaurant, hvilket heller ikke burde være svært.
tilføjet af Marcus
Kedelig rødspætte
Det er jo ikke værten og tjernerne, der kan gøre for hvordan fiskene smager. Det er vejret samt årstiden. Dette afhænger også af størrelsen på dem.
tilføjet af Anonym
Gyllefisk på skipperkroen ved Køge Havn
vi var på skipperkroen 4/11.2011
det var en rigtig dårlig oplevelse
meget ringe service
men det værste var at vi var 3 gæster der ønskede krondyr
veæten selv blev tilkaldt og forklarede at der kun var til 1 portion fair nok
men han anbefalede på det kraftigste deres super kalvefilet med samme tilbehør så den hopper vi på 🙂
men ALDRIG i hele mit liv har jeg fået så darlig og skamstegt kalvefilet den ene var ca 1 cm tyk det andet stykke kød havde fået så mange bank med kødhammeren max 1/2 cm tykt og gennemtørt sovsen var noget af det mest smagsløse vi har smagt
dette er ikke for at være en sur røv og bare skal have luft men har tidligere arbejdet som kok og har været restautør så ved godt hvordan tingene bør være men vi blev da 1075. kr fattigere men en oplevelse rigere hvvde blot været rart hvis det havde værte en af de gode oplevelser. fakta er at det så må være sidste gang vi og vores venner kommer på skipperkroen sørgeligt men sandt 😖