har hørt at de var lækre og velegnede i salatskålen!
Øhm... synes ikk de smager af en pind....
Skal de væltes rundt i en særlig dressing for at smage godt?
Eller skal rå spinat bare tilberedes før det smager?
tilføjet af pinkfyn
næh
de smager ikke af så meget, og alligevel, hvis man spiser en blad for sig selv synes jeg at de har en lidt nøddeagtig smag. Du kan jo bruge den til at blande med andre salattyper.
tilføjet af dulkis
De skal være friske
- de taber meget i smag "med alderen". Jeg bruger dem hele tiden, fordi de netop smager af mere en traditionel salat og ikke af så meget at de tager smagen af de øvrige ingredienser.
tilføjet af Nellen
Det er
mandagsfriske spinatblade fra supermarkedet 😉
De ser nu godt nok ud til at strutte af friskhed og ser meget appetitlige ud!
Jeg har blandet dem med lidt anden salat, og en hjemmerørt dressing...
Er dog endnu ikke helt overbevist om den gode smag...
Har ellers gode (ikke-ryger) smagsløg...
Skal tilføje at jeg elsker tilberedt helbladet spinat, f.eks. tyrkiske börek, indbagt spinat og fetaost - MUMS 🙂
tilføjet af Bimmer ILP
Det er nok problemet
Feta indeholder så meget salt, at det
ødelægger den fine smag fra babyspinaten.
Desuden bør du kun spise Feta i begrænset
mængder, fordi salten skader helbredet.
tilføjet af Lovis
Jeg bruger dem også
Jeg har nu aldrig tænkt over om de smager af for lidt, men jeg hælder altid en smule hørfrø- eller koldpresset rapsolie, lidt hvidvinseddike og en meget kort stråle citron på mine salater. Dem der hælder dressing på dem hælder jeg ud..😮