uhmm
Nu er der snart billige grønne asparges i butikkerne, så her er en opskrigt jeg fandt på forleden, smager simpelthen SÅ godt selv om jeg brugte frosne grønne asparges!
Du skal bruge:
1 pose frosne eller 1 "elastikfuld" friske grønne asparges
ca. 2 spsk. olivenolie
ca. 1½ spsk citronsaft
ca.2 tsk. havsalt
frisk parmesanost (efter smag)
Bræk den trædede del af aspargesene
Del den gode del i 3/4
Læg dem i et ildfast fad
Pisk olivenolien med citronsaft, kom havsalt i
Hæld det over aspargesene og vend det rundt
Sæt i ovnen i ca. 20 min ved 200 grader
Skær flager af parmesanen og vend dem rundt i de lune asparges..
VOILA....!
Kunne også forestille mig dette med lidt lune nykogte ris vendt i.
Du skal bruge:
1 pose frosne eller 1 "elastikfuld" friske grønne asparges
ca. 2 spsk. olivenolie
ca. 1½ spsk citronsaft
ca.2 tsk. havsalt
frisk parmesanost (efter smag)
Bræk den trædede del af aspargesene
Del den gode del i 3/4
Læg dem i et ildfast fad
Pisk olivenolien med citronsaft, kom havsalt i
Hæld det over aspargesene og vend det rundt
Sæt i ovnen i ca. 20 min ved 200 grader
Skær flager af parmesanen og vend dem rundt i de lune asparges..
VOILA....!
Kunne også forestille mig dette med lidt lune nykogte ris vendt i.