Jeg elsker cremefraiche dressing med purløg eller lignende men lige meget hvor meget jeg prøver at eksperimentere, så smager den ikke af meget. Er der nogle der har en god opskrift?
tilføjet af Merete
hejsa
Hej
Jeg laver om sommeren en "kold sovs" der lyder lidt som det du efterlyser. Det er meget enkelt:
Tag en håndfuld frisk persille, en stor dusk dild, supplér med andre friske krydderurter (f.eks. purløg).
Krydderurterne hakkes med en kniv, og røres med 5 dl creme fraiche.
Smag til med salt og peber ..
Jeg synes at det smager rigtig dejligt, håber at du kan bruge opskriften.
tilføjet af zenta4
Nem dressing
Hej Musepige.
Køb estrella eller kims dip-pulver og rør noget i cremefraichen - kan bruges bla. til alm. dip eller du kan bruge kogte kartofler i skiver/tern i og servere som kold kartoffelsalat.
N.B. den med dild og hvidløg er extrem go' til kartoffelsalat.
Velbekomme
Hilsen
zenta4
tilføjet af sho
purløg
Ja purløg, kan være godt men dild. Fantastisk. dog kan begge dele hver for sig fungere hel godt hvis du bruger bare lidt salt og lidt hvidt pepper.