Jeg skal afholde en fest for nogle kollegaer, og jeg er lidt i tvivl om hvad jeg skal lave af mad. Sidst vi var samlet fik vi Tacos, og jeg vil gerne lave noget inspirerende. Jeg har spurgt omkring og alle siger stegt flæsk m. persille sovs eller hakkebøffer. Jeg synes bare ikke det er særlig spændende til 13 mennesker. Det må heller ikke være for dyrt, for jeg har ikke for mange penge.
Jeg håber der sidder nogle mennesker derude der har lige den rigtige idé til mig
tilføjet af dulkis
Når det ikke skal være for dyrt
kan man jo vælge at lave noget de andre "ikke gider" og som de så aldrig får. Det er vel højsæson for såvel gule ærter, som grønkålsuppe.
Hvis du ikke lige er til gammeldags søbemad er der jo også den mulighed at lave græsk farsbrød, det kan laves for få penge og lidt flere penge og det er nemt at "hæve" op på gæsteniveau.
Hvis du synes det kunne være godt med en suppe som forret i denne kolde tid ville en løgsuppe med ostebrød (ostebrødene gøres "gæstefine")jo gøre sig og den koster godt nok ikke mange basseører at lave og sparer grundigt på kødet bagefter.
tilføjet af annette2
koteletter i fad
Hej jeg ville lave koteletter i fad.
gør sådan
Beregn 2 koteletter til hver.
konsentreret tomat pure ( 1 stor dåse til 4 per)
Piskefløde ( 1 liter til 4 personer)
salt og peber.
Championer
sovsen røres sammen og hældes over de svistede koteletter i et ildfastfad.Championerne kommes i og det hele skal dækkes af sovsen
serveres med kogte ris, der er tilsat grønne ærter eller bare kogte bønner til risen.
Og JA ved det er en kaloriebompe men man skal have lækkert mad når man skal have gæster.....Velbekomme
tilføjet af Solvei
HMM
Den er svær, men jeg ville sige lasagne og salat er et fantastisk godt bud. Det nemt, billigt og lækkert.
Håber det var lidt hjælp.
tilføjet af jano
men og lækker mad til mange
Hej
Her er god ret som jeg syntes er god.
Forloren hare med Waldoffsalat og en rødkålssalat og smørstegte kartofler.
God fornøjelse
tilføjet af debatdimsen
Ja den er god !
Eventuelt så skær nogle baconslice ud i små stykker og "drys" oven på sammen med noget ost, så er den bare helt hjemme.
Serveres med ris !
:)LeonM
NB: Når du rister koteletterne så kom lidt paprika på !
tilføjet af Britta James
LASAGNA
Lasagna er da nem at lave, du skal bare komme pasta, kod, ost, pasta, kod, ost, kom de i en foil pande sa skal du ikke vaske den op, efter du kommer pasta, kod, og ost nogle gange kommer du nok spagethi sauce over det hele og lader det bage i ovnen for omkring en time, serveres med garlic bread, det er noget som matter og er godt. Enjoy.
Mange tak for de gode forslag. Nu har jeg lidt mere at gå efter, og tak for opskrifterne, det gør det lidt nemmere end at jeg selv skulle ud og lede efter dem.
tilføjet af Madglad
Prøv denne her
Kylling i fad:
Kylling fileter brunes og kommes i et fad.
Baconstykker, champignon, porer og løg svitses og kommes med i.
Nu blandes en dåse hakket tomater med mornaysauce og det krydres med chili og de krydderier som man nu lyster.
Herefter hældes det i fadet og får 30 min v 200c.
Severes med båndpasta eller ris.
Den er virkelig god...!
tilføjet af madmonsteret
kylling i rødvin (COU qu vin) bestseller
lav kylling i rødvin. Passer sig selv, rødvinen kan købes billigt. Tit er kylling på tilbud, og retten serveres med ris til( evt som rissalat) Billige bagettes fra netto med pesto og reven ost ovenpå(halveret)Til den,lav en hjemmelavet hvidvin med tilsat konsentreret hylleblomstdrik, danskvand ( smag dig frem ,men pas på hylleblomsten) forresten fra FUN)Server`grøntsagsstænger dertil. Håber det vil falde i din smag. HIlsen madmonsteret