Havregrynskugler
Du skal bruge:
Kakaopulver eller smeltet chokolade
Sukker
Havregryn
Soyamælk/mælk
Smør
Bestemt af hvor mange du vil lave, kan du evt. starte med at røre mælken, smøret og havregrynet sammen til en lidt våd masse. Derefter smager du til med sukker, kakaopulver/chokolade.
Hvis du bruger smeltet chokolade skal du passe på med at sætte for meget mælk i, da det nemt kan blive for flydende. Rul nu massen til kugler, rul dem evt. i sukker eller kokosmel.
Sæt i fryseren indtil de er tilpas hårde.
Kakaopulver eller smeltet chokolade
Sukker
Havregryn
Soyamælk/mælk
Smør
Bestemt af hvor mange du vil lave, kan du evt. starte med at røre mælken, smøret og havregrynet sammen til en lidt våd masse. Derefter smager du til med sukker, kakaopulver/chokolade.
Hvis du bruger smeltet chokolade skal du passe på med at sætte for meget mælk i, da det nemt kan blive for flydende. Rul nu massen til kugler, rul dem evt. i sukker eller kokosmel.
Sæt i fryseren indtil de er tilpas hårde.