Hjælp mig med at lave de bedste grillede svampe!
Davs søde sol [l][f]
Jeg er en ung pige som for nylig flyttede ud hjemmefra, har siden lavet mad hver dag selv og nydt det rigtig meget faktisk! 🙂
Jeg kan rigtig godt lide at lave salatblandinger og for en lille uges tid fandt jeg noget som bare smagte så godt..det er nogle små glas med grillede svampe..de smager simpelhen så godt..men er så forfærdelig dyre 😖[:*(] omkring 40 kroner.. [:|]
Så nu kommer jeg til jer for lidt hjælp. Jeg kunne supergodt tænkte mig at kunne lave sådan nogen selv fremover, så jeg skriver nu hvad der står bag på glasset og kommer med mine spørgsmål til det 🙂
53% Grillede marinerede champignoner.
eddike (6% eddikesyre).
Sukker, salt, hvidløg bouillon aroma.
47% solsikkeolie, persille.
Nu vil jeg sige hvordan at jeg ville lave det og høre om jeg er helt off eller ej :)
Køb champignoner i bakke og skær dem i små stykker, sæt dem på panden indtil de har fået farve. Tag dem derefter ned i et glas, dette glas fyldes solsikkeolie, eddike, en lille smule sukker, salt og hvidløgssaft. Til slut tag noget persille, skær det i små stykker og kom ned i.
Lyder det ok eller helt hen i hampen, ville rigtig gerne høre jeres mening før jeg hopper ud og køber alle disse ting imorgen og finder ud af det ikke går 🙂
ps bouillon aroma har jeg ingen ide om..
Mvh Svampekatten [l]
Jeg er en ung pige som for nylig flyttede ud hjemmefra, har siden lavet mad hver dag selv og nydt det rigtig meget faktisk! 🙂
Jeg kan rigtig godt lide at lave salatblandinger og for en lille uges tid fandt jeg noget som bare smagte så godt..det er nogle små glas med grillede svampe..de smager simpelhen så godt..men er så forfærdelig dyre 😖[:*(] omkring 40 kroner.. [:|]
Så nu kommer jeg til jer for lidt hjælp. Jeg kunne supergodt tænkte mig at kunne lave sådan nogen selv fremover, så jeg skriver nu hvad der står bag på glasset og kommer med mine spørgsmål til det 🙂
53% Grillede marinerede champignoner.
eddike (6% eddikesyre).
Sukker, salt, hvidløg bouillon aroma.
47% solsikkeolie, persille.
Nu vil jeg sige hvordan at jeg ville lave det og høre om jeg er helt off eller ej :)
Køb champignoner i bakke og skær dem i små stykker, sæt dem på panden indtil de har fået farve. Tag dem derefter ned i et glas, dette glas fyldes solsikkeolie, eddike, en lille smule sukker, salt og hvidløgssaft. Til slut tag noget persille, skær det i små stykker og kom ned i.
Lyder det ok eller helt hen i hampen, ville rigtig gerne høre jeres mening før jeg hopper ud og køber alle disse ting imorgen og finder ud af det ikke går 🙂
ps bouillon aroma har jeg ingen ide om..
Mvh Svampekatten [l]