Hvorfor bliver fiskefrikadeller altid flade ?
Jeg køber den rigtige fars - kommer løg,æg og lidt mælk i,og rører farsen godt.
Som der står i kogebogen, men de flader ud på panden.
Har også forsøgt i ovnen med same resultat.
Gode råd efterlyses., Tak.
tilføjet af mia.B
du skal lave farsen mere fast, dem her laver jeg altid og du kan bruge alle slags fisk
De bedste deller i Danmark.
1 kg fiskefars - lyssej, lange el. hvilling. hakket en gang
1 hakket løg
1 lille spsk hvedemel
1 tsk groft salt
lidt peber
1 æg
knap 1 dl piskefløde
ca. 100 g smeltet smør
Ingredienserne røres nænsomt sammen. Hvis farsen er for fugtig skal den stå og dryppe af i et klæde. Steges brune i 1/2 smør (margarine) og 1/2 olie (fedt).
Serveres med groft rugbrød og Løgkompot.
tilføjet af chlotilde
Udelad mælken og
ælt farsen grundigt med håndkraft.
Æltningen gør farsen sej, derved bliver de mere faste.
Min erfaring stammer fra anvendelse af friskfanget fisk- farsen du køber, kan den være blandet med andet?
tilføjet af blakkie
prøv
at stege dem ved lav varme, i margarine og olie. Så skulle deikke blive flade....!
tilføjet af SvendP
TAK
for de gode råd. Jeg prøver de af ved nærmeste lejlighed.
tilføjet af Jørn
Flade fiskefrikadeller
Du kan undgå at fiskefrikadellerne bliver flade hvis du frituresteger dem i en frituregryde
De bliver meget luftige og velsmagende
Hilsen Jørn
tilføjet af anonym
den opskrift prøver jeg.
Ville du ogsaa have en opskrift paa en ordentlig omgang remoulade monstro? Jeg har haft prøvet,men blev ikke vellykket.Bor i UK hvor man ikke kender til remoulade.Hvis du har,please lad veare med at foreslaa piccalily,som jeg absolut ikke kan lide.Tak for svar.