jeg har et midre problem... som jeg håber
jeg ka få hjælp til... Min aftensmad består
i aften af røget kylling, jeg ved ikke helt om jeg
koger de eller steger den i ovnen...
Men problemet er... Hvilken saucesovs laver jeg til
... Hvad passer godt til røget kylling???
På forhånd tak for hjælp...
tilføjet af Kok udenfor Thule
Det var nemt
http://knorr.dk/#/produkter/sauce-breve/705/
Den smager herligt og er skabt til din ret.
tilføjet af pouljoergensen
Det prøvede jeg for 25år siden
At lave?, gudskelov så havde grillen åben, så jeg fik da aftensmad den dag også, jeg grillede den, den var uhyggeligt tør, så det vil jeg fraråde dig.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af cecilie.s
Nu skal du høre
Jeg ville give kyllingen en tur i ovnen, og lave en flødesovs med svampe og løg - til ville jeg lave rodfrugtsblanding med gulerødder, rødbeder, persillerod og drysset med krydderurter - steg det evt i ovnen, det skal have ca 45 minutter.
tilføjet af Tina :0)
Sovs
Jeg plejer at lave en hvidsovs med ærter, gulerødder i til den røget kylling og evt. en grønsalat til også. :0)