10tilføjet af

Mad til supermarkeder -hvordan?

Hej alle sammen,
Jeg går og tænker på at producere min livret til at blive solgt på supermarkeder.
Det skal være en fædigret til frysen. Det er mening at køberen skal sætte retten 5-10 minutter i minioven, så er den klar til at blive spist..:)
Jeg ved hvordan retten tilbredes til at bliv spist her og nu. Meeeen hvad skal der til før den er klar til supermarkeder.
Hvordan konsevere man og nedfrysser den..skal man tilsætte bestemt tilsætningsstoffer for den den holdbar til 1 måned ?.
Retten indholder Ris og kylling... kan ris fryssen ned og genopvarmes og stadig smag godt ?
Jeg håber på hjælp...taaak..:)
tilføjet af

hehe

godt nok et sjovt indfald at ville lave en færdigret :)
Det er videnskab mere end madlavning :P

Man kan godt fryse ris, men det ikke så nemt... har før skrevet et indlæg om frysning du kan se her http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=3&conference=308&posting=1979701
tilføjet af

I miniovn ?

Du mener vel micro, langt de fleste dybrostretter skal have 25-35 minutter i opvarmet ovn fra frossen tilstand.
tilføjet af

Og du skal have en

godkendelse af fødevarestyrelsen til at fremstille madvarer til salg
tilføjet af

tja...

jeg personligt syntes markede er mættet...
men det er måske bare mig...
Bon appetit 😃
tilføjet af

Markedet er mættet...

det er jeg ikke, færdigmad er pakket i for små portioner, hvis man kommer hjem hundesulten og ikke har fået middagsmad er den helt gal [:|]
Men der mangler lidt nytænkning indenfor området.
tilføjet af

Nøjes du med din egen fryser

Hvis den skal konserveres, er der ingen ide i, at lave den dybfrossen. Du kan få boller i karry på dåse (konserveret) eller i dybfrost til mikroen, så fordi du skifter det ud med kylling, tror jeg ikke du bliver rig af det.
tilføjet af

i visse dårlige restauranter bruger

de ris der er kogt og frossen, men de smager forfærdeligt.
der er ingen ide med at lave en ret med kyllling og ris, der er alt for mange om buddet, og desuden skal du kunne opbevare kødet så det ikke bliver dårligt.
de fleste kyllingeretter er kogte, men de ser ud som stegte fordi de har fået sprøjtet noget farve på.
alle kantiner bruger færdige råvarer idag, såsom kogte kartofler i giftig syre, kogte grønsager, færdig paneret fisk, og meget andet skidt.
i gamle dage var spegepølse, skinke, hamburgryg altid røget i en rygeovn, men idag har man en dåse med tjærestoffer som man smører på kødet, så kødet har altså begrænset holdbarged, og desuden er visse varer pumpet med nitrit salt.
du må også huske på at det er sælgeren der bestemmer din pris, hvem husker ikke bogø chokolade som pludselig blev leverandør til de store supermarkerder, og måtte producere til underpris, så firmaet gik nedenom og hjem.
hvis du går igang, så skal der ikke bruges konserverseringsmidler udover citronsyre, men dine retter skal lynfryses kort efter fremstillingen.
i gamle dage sagde man at en fond evt kunne stå i køkkenet indtil den var kølet af, og så kunne den komme i køleren, idag forlanges det at alt kogt og stegt omgående kommer ind i et kølerum, hvilket er latterligt, så det kræver gode køleegenskaber.
tilføjet af

jeg syntes det

svineri at kalde noget røget når det ikke er [:|] burde det ikke fremgå i varedeklarationen❓eller det gør det måske i forvejen ?
tilføjet af

Årh nej gastronom

det er vist en af de ting du aldrig har været og dit kendskab til fødevarer lader meget tilbage at ønske, du kan vel ikke kende forskel på græs og salat, sådan som du udtaler dig, det er jo ikke første gang du hælder sådan noget gylle ud her
tilføjet af

Hvad snakker du om

Græs og salat ... come on, vær lidt seriøs!
fordi jeg ikke ved om der fremgå på indpakningen om det ægte røgning eller ej... og oven i købet vil du ikke fortælle det...
Hvilken gylle har jeg lukket ud?
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.