lækre kager
og kalorie bomber...men smager dælme godt !!!
det er en ret stor portion, men man kan jo altid mindske den hvis man ikke skal bruge så mange:
80-100 stk.:
8 æg
8 dl.sukker
10 tsk. vanille sukker
500 g. smør (smeltet og afkølet)
600 g. kokos
4 dl. mel
200 g. hakket hasselnødder
400 g. hakket mørk chokolade
æg og sukker piskes sammen, derefter tilsættes alle de andre ting. er meget vigtigt at smøren er afkølet da chokoladen ellers smelter og det må den ikke.
nu jeg læser opskriften igennem tror jeg faktisk jeg havde puttet dobbelt så mange nødder i men er ikke helt sikker.
jeg havde i hvert tilfælde puttet 100 g. mindre kokos i end der stod og supleret op med mel til det havde en passenden konsistens.
husk at dejen ikke hæver, så put ca. den smule dej i formene som i regner med der skal være i når den kommer ud igen fra ovnen.
de skal ca. have 15-20 min i forvarmet ovn på 200 grader og er stadig bløde når de kommer ud (ligesom småkager).
held og lykke med bageriet og god sommer!!!
det er en ret stor portion, men man kan jo altid mindske den hvis man ikke skal bruge så mange:
80-100 stk.:
8 æg
8 dl.sukker
10 tsk. vanille sukker
500 g. smør (smeltet og afkølet)
600 g. kokos
4 dl. mel
200 g. hakket hasselnødder
400 g. hakket mørk chokolade
æg og sukker piskes sammen, derefter tilsættes alle de andre ting. er meget vigtigt at smøren er afkølet da chokoladen ellers smelter og det må den ikke.
nu jeg læser opskriften igennem tror jeg faktisk jeg havde puttet dobbelt så mange nødder i men er ikke helt sikker.
jeg havde i hvert tilfælde puttet 100 g. mindre kokos i end der stod og supleret op med mel til det havde en passenden konsistens.
husk at dejen ikke hæver, så put ca. den smule dej i formene som i regner med der skal være i når den kommer ud igen fra ovnen.
de skal ca. have 15-20 min i forvarmet ovn på 200 grader og er stadig bløde når de kommer ud (ligesom småkager).
held og lykke med bageriet og god sommer!!!