Madeleinekager
ingredienser :
til 40-50 stk.
200 g mel
6 g bagepulver
240 g sukker
50 g groft hakket manler
en citron revet skal
4 æg
200 g usaltet smør ( smeltet og lunt )
flormelis
pisk alle ingredisenser sammen undtagen smøret til en glat masse, rør smøret i til sidst lidt af gangen. Kom dejen i en sprøjde pose, og fuld de små rum i madeleinformen med dej. Bag madelein kagerne i ovnen på 180 grarder i ca. 10-12 min. og hold øje med dem, og drys dem med flormelis og server dem samme dag.
til 40-50 stk.
200 g mel
6 g bagepulver
240 g sukker
50 g groft hakket manler
en citron revet skal
4 æg
200 g usaltet smør ( smeltet og lunt )
flormelis
pisk alle ingredisenser sammen undtagen smøret til en glat masse, rør smøret i til sidst lidt af gangen. Kom dejen i en sprøjde pose, og fuld de små rum i madeleinformen med dej. Bag madelein kagerne i ovnen på 180 grarder i ca. 10-12 min. og hold øje med dem, og drys dem med flormelis og server dem samme dag.