6tilføjet af

mangler ny inspiration

Skal efter seson lave om på vores spisekort. Jeg arbejder som kok på en typisk dansk kro.
Vi har forskellige schnitzler, hakkebøf, engelsk bøf, fiskeretter, og klassiker som tarteletter, rejecoctail, hjemmerøget laks og aspargessuppe.
Dagens middag kan varierer fra stegt lever til oksesteg og steaks med kantareller ect.
Vi skal beholde de retter vi har, men vores stamgæster skal have noget nyt at vælge imellem.
Derfor spørger jeg jer, :: hvad kan i rigtigt godt lide at finde på spisekortet når i går ud?
Savner du typisk noget?
Og hvad er din livret?
Takker på forhånd for hjælpen! 🙂
tilføjet af

mangler ny inspiration

Det er svært, men synes der mangler tit og ofte en god salat i forskellige varianter med brød til. Synes salat i Danmark er kedeligt 🙁
Ellers synes jeg der mangler tit Pariser bøf, forskellige steg med ordentlig sovs eller stegt flæsk med persillesovs på menuen.
Ved ikke om det hjælper dig videre, men jeg forsøgt :-)
tilføjet af

mangler ny inspiration

Skal efter seson lave om på vores spisekort. Jeg arbejder som kok på en typisk dansk kro.
Vi har forskellige schnitzler, hakkebøf, engelsk bøf, fiskeretter, og klassiker som tarteletter, rejecoctail, hjemmerøget laks og aspargessuppe.
Dagens middag kan varierer fra stegt lever til oksesteg og steaks med kantareller ect.
Vi skal beholde de retter vi har, men vores stamgæster skal have noget nyt at vælge imellem.
Derfor spørger jeg jer, :: hvad kan i rigtigt godt lide at finde på spisekortet når i går ud?
Savner du typisk noget?
Og hvad er din livret?
Takker på forhånd for hjælpen! 🙂

Kunne man forestille sig, at du selv, i din sikkert sparsomme fritid, besøgte nogle andre restauranter, i samme prisleje, for at se og smage, hvad de kan byde på?
De stegte duer flyver jo ikke ind i munden af sig selv.
God arbejdslyst.
tilføjet af

mangler ny inspiration

Der er vel forskel på at gå ud og spise for sult (stamkunderne) og så andre der vil have en kolonarisk oplevelse.
Stamkunderne:
Brunkål med rugbrød flæsk og sennep.
Gule ærter med pølse og sennep.
Som forret kunne gammeldags øllebrød med flødeskum sagtens indgå, men naturligvis ikke til ovennævnte forslag.
Jeg er da træt af røde bøffer og rejecocktail alt for tit ligsom buffet er træls. Salat er for kaniner og ikke hverdagskost.
Bare hvad jeg kunne tænke mig som hverdags mad.
tilføjet af

mangler ny inspiration

Jeg har været vegetar/veganer de sidste par år, men den anden dag var jeg på Skindbuksen ved Kongens Nytorv i København med min ven Karl for at spise tatar. Det er for mig den eneste værdige måde at servere kød på. Det er selvfølgelig en lidt svær ret da den kræver meget friske råvarer. Men hvis man selv skraber tataren og har en lille Magic Vac i sit køkken til at vakuumpakke kødet med er det vel ikke noget problem. Hvis jeg selv skal lave retten er det med godt saftigt let ristet rugbrød med mange kerner. Godt med økologisk smør. En meget tynd bøf på 50 gram. Som tilbehør en eller to rå økologiske æggeblommer, hakket syltet rødbede, kapers, tynde løgringe (som jeg lægger oven på bøffen og placerer æggeblommen i) og pickles. På Skindbuksen fik vi den også serveret med revet peberrod og det var virkeligt godt. Når jeg selv laver retten spiser jeg to stykker - altså 100 gram kød og 2-4 æggeblommer og to stykker rugbrød. Samme med Dr. Oetker rombudding (som jeg ikke har set i mange år i Danmark) er dette min livret.
tilføjet af

tak for de gode råd.

jo, jeg ser mig da også omkring på andre restauranter. Men det er rart at høre hvad folk har på hjertet i et anonymt forum. Vi sælger også stegt flæsk og persillesovs engang imellem. Pariserbøf og tatarmad findes også på vores menukort. Til min overraskelse sælger vi pt. også meget af en salat med hjemmerøget laks og rejer på salat og nye kolde kartofler med dildcremefraichedressing. Og jeg er enig med dig i at der er for lidt lækkert salat rundt omkring. Men min fornemmelse siger, at det er noget de mange cafeer tager sig af, og at det ikke er salat i mange variationer man forventer, når man gæster en traditionel dansk kro.
tilføjet af

mangler ny inspiration

Skal efter seson lave om på vores spisekort. Jeg arbejder som kok på en typisk dansk kro.
Vi har forskellige schnitzler, hakkebøf, engelsk bøf, fiskeretter, og klassiker som tarteletter, rejecoctail, hjemmerøget laks og aspargessuppe.
Dagens middag kan varierer fra stegt lever til oksesteg og steaks med kantareller ect.
Vi skal beholde de retter vi har, men vores stamgæster skal have noget nyt at vælge imellem.
Derfor spørger jeg jer, :: hvad kan i rigtigt godt lide at finde på spisekortet når i går ud?
Savner du typisk noget?
Og hvad er din livret?
Takker på forhånd for hjælpen! 🙂

Biggi skrev
Det må du som kok finde ud af uden at spørg andre der ikke kender til andet end læse spise
kortet folk kan selv finde madopskrifter når de får lavet mad hjemme det er billigt end de
spiser ude på cafe - resturant tænk på det.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.