Kender du opskriften på en gammeldags ret? Måske mormors æblekage fra Ærø eller onkel Franks æggekage? Noget du engang har lært og stadig laver? Det kunne være sjovt at høre om!
tilføjet af Spencia
Min tantes flødehorn
(de er lidt fede,men de smager godt-og hvis det er kan man vel finde et alternativ til at gøre dejen mindre fed,laver den nu selv som den er)
200g margarine dejen samles
mellem 350-400gr mel hæver 30 time
1 tsk salt deles i 2
1 stk sukker laves til horn 24 1 æg ialt
1 ½ dl fløde bages i 10-12 min
35 g gær ved 200grader
fyld:sukker & kanel rørt sammen med noget margarine
man laver flødehornene ved at rulle dem ud i en stor pandekage og dele den i 12 stykker og fordele op til 1 spsk fyld i den brede ende og rulle dem om fyldet
pyntes med perlesukker,og pensles med enten æggehvide/el.mælk når de sættes ind.
fyld:sukkerkanel rørt sammen
tilføjet af Spencia
kom desværre til
at glemme at sætte et tydeligt mellemrum mellem ingredienserne og fremgangsmåden-men håber det kan forstås.
tilføjet af Faglæreren - unlogged
Desværre
Det er ret meget volapyk..... ;-)
Prøv en gang til