Hvilket pålæg spiser I hjemme ved jer?
Jeg synes ikke der snart er noget pålæg der er vær at købe nu til dags. Jeg laver nu hellere en gang frekadeller eller åbner en dåse tun/markrel. Og hvad med ost? Jeg køber altid i en rigtig ostebutik, det skiveskråren er ikke lækkert og sætte sine tænder i.
Så hvad spiser du på dit brød af pålæg?
tilføjet af The Nax
Ikke ost
Da slet ikke ost. Kan ikk få det skidt ned, i hverken den ene eller anden afskygning.
Ost er mælk der er blevet så gammel at den er blevet fast.. En ren bakteriel process..!
Frikadeller (hjemmelavede) leverpostej eller pålægschocolade..
tilføjet af Leif B.
Her i Herlev
Nyder vi Russisk kaviar, dertil champagne, Don Perignon 1968. Og fransk brieost. mmmmum... ;-)
tilføjet af sjoveren
Underligt !
Det var ligesom pålæg på rugbrød.... det brød med chanpange.... blødt brød. Kaviar på rugbrød som pålæg, Tja hvorfor ikke! Brien bør så skylles ned med en 47. ;-))
Knusser fra mig!
tilføjet af linelehmann
På familiens madpakke i denne uge
Nr. 1 gennem lang tid: Hønsesalat med bacon fra Netto - har ikke set den andre steder.
Herefter i tilfældig orden:
Leverpostej med frisk agurkeskive
Spegepølse med remoulade og ristede løg
Røget medister
Rullepølse
Roastbeef med remo og ristede løg
Tunsalat
tilføjet af dulkis
Madpakker til hverdag
smører jeg ikke længere, men da jeg gjorde tidligere, var brødet vigtigere end pålægget. Alt brød til skolebørn så vidt muligt hjemmebagt og i tykke skiver. Var det købebrød var det ofte Hattings rufler - med salat, tomat, rå løg og evt en halv skive god skinke.
Derhjemme spiser vi også det du nævner samt agurker, tomater, icebergsalatkartofler, rød peber, kogte æg og nogle gange en æggesalat. Små røgede foreller fra Netto. Laks i skiver med purløg og i det hele friske krydderurter i alle afskygninger. Middagsrester,
Er der blevt kogt suppe er der hjemmelavet hønsesalat eller kogt oksekød med peberrod et par dage. Hestefillet med peberrod er altid en succes, men er kun i køleskabet, hvis nogen af en eller anden grund har været i Randers.
Ost køber vi hos ostemanden på torvet og han har et stort udvalg. Et indkøb kan være en god fuldfed skæreost - der smager af noget. En god brie og et stykke gorgonzola, der ofte spises med en stump ikke for hård pære.
Pølsevarer undgår jeg i reglen, medmindre det er en god fåre- eller oksespegepølse. Jeg tror det eneste afskårne pålæg jeg har købt i lange tider er saltkød. Det kan de nemlig ikke rigtig "gemme" noget i.
tilføjet af Celina
helt enig
jeg har nemlig samme problem. Der er ikke noget lækkert pålæg mere. Laver også frikadeller engang i melle. Æggemadder eller endnu bedre kartoffelmadder.
tilføjet af Henrik Høyrup
Undrer mig...
Hvis der ikke er noget 'lækkert' pålæg mere, hvad var der så af pålæg dengang, det er lækkert (og hvor længe siden er det da)?