3tilføjet af

Kødsovs

2 Dåser Flåede tomater
2 fed Hvidløg
2 Stk Løg
1 Stk OkseBoullionterning
1 glas Champignoner i glas
600 Gram Hakket Oksekød
Lidt fløde
Paprika, Peber, Salt,
Oregano, Basilikum, Krydderimix)
Løg hakkes, og svitses/brunes sammen med champignoner
og kød i bunden af en gryde. Boullion terningen røres
ud i en dl varmt vand. De flåede tomater og vandet
med den udrørte boullionterning puttes i gryden.
Hvidløg pilles og presses, og kommes i gryden sammen
med krydderierne.
Tilsidst hældes lidt piskefløde i sovsen (1/8 l)
Sovsen bringes i kog og skal simre i et par minutter.
Serveres sammen med salat til pasta/ris.
(Kan også anvendes som sovs til koteletter i fad
og hvis champignoner udelades, som kødsovs til Lasagne)
tilføjet af

Har du været på et husholdningskursus

Så kan vi godt blive gift i morgen! 😉
tilføjet af

tak for inspiration

til aftensmaden 🙂
lige hvad jeg kan bruge. Min søn - her på sol hedder han Lille Grå 😉 - elsker alt indenfor kødsovs, lasagne osv.
hvis jeg laver sovsen til koteletter i fad, skal sovsen så hældes over
og med i ovnen?
tilføjet af

Adrr! Det er ikke så godt..

Champignon på glas er for klamt.
Brug dog friske varer!
Men en god kødsovs kan, som nævnt, bruges til mange rare ting.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.