Kødsovs
2 Dåser Flåede tomater
2 fed Hvidløg
2 Stk Løg
1 Stk OkseBoullionterning
1 glas Champignoner i glas
600 Gram Hakket Oksekød
Lidt fløde
Paprika, Peber, Salt,
Oregano, Basilikum, Krydderimix)
Løg hakkes, og svitses/brunes sammen med champignoner
og kød i bunden af en gryde. Boullion terningen røres
ud i en dl varmt vand. De flåede tomater og vandet
med den udrørte boullionterning puttes i gryden.
Hvidløg pilles og presses, og kommes i gryden sammen
med krydderierne.
Tilsidst hældes lidt piskefløde i sovsen (1/8 l)
Sovsen bringes i kog og skal simre i et par minutter.
Serveres sammen med salat til pasta/ris.
(Kan også anvendes som sovs til koteletter i fad
og hvis champignoner udelades, som kødsovs til Lasagne)
2 fed Hvidløg
2 Stk Løg
1 Stk OkseBoullionterning
1 glas Champignoner i glas
600 Gram Hakket Oksekød
Lidt fløde
Paprika, Peber, Salt,
Oregano, Basilikum, Krydderimix)
Løg hakkes, og svitses/brunes sammen med champignoner
og kød i bunden af en gryde. Boullion terningen røres
ud i en dl varmt vand. De flåede tomater og vandet
med den udrørte boullionterning puttes i gryden.
Hvidløg pilles og presses, og kommes i gryden sammen
med krydderierne.
Tilsidst hældes lidt piskefløde i sovsen (1/8 l)
Sovsen bringes i kog og skal simre i et par minutter.
Serveres sammen med salat til pasta/ris.
(Kan også anvendes som sovs til koteletter i fad
og hvis champignoner udelades, som kødsovs til Lasagne)