3tilføjet af

Pasta med ruculapesto og røget makrel

Pasta med ruculapesto og røget makrel
2 personer
Ing:
200 g. pasta
2 l. vand
½ bakke rucula
1 fed hvidløg
2 tsk. citronsaft
Ca. 1 spsk parmesanost
Lidt salt
Ca. ½ spsk. olivenolie
1 røget makrel
2 skiver citron
Kog vandet
Tilsæt 1 spsk. Salt
Kom pastaen i
Kog til pastaen er blød
Køl pastaen ned til lunken med koldt vand
Blend rucula, olivenolie, parmesan, citronsaft og hvidløg til en fin masse-er det svært at blende så tilsæt lidt varmt vand
Smag til med salt
Rør pestoen i pastaen
Fjern hoved,hale,skind og de største ben fra makrellen
Anret og server
tilføjet af

Fin ide

Tak for en fin ide til aftensmaden.
tilføjet af

Røget makrel er en god ting

havde igår fornøjelsen af at servere den på en stor tallerken med blanding af forskellige salatblade - deriblandt rucola - hvorpå jeg lagde et par kogte nye kartofler og servered med en hjemmelave aioli og lidt godt brød.... Men næste gang bliver det din version med pasta, lyder lækkert!
tilføjet af

jahh

det laver jeg også nogle gange, serverer røget laks, eller røget ørred til, og så et brev af knorrs tomatsalatdressing over... smager så godt- og man bliver ikke tung-mæt af det. Uhmm
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.