Pasta med ruculapesto og røget makrel
Pasta med ruculapesto og røget makrel
2 personer
Ing:
200 g. pasta
2 l. vand
½ bakke rucula
1 fed hvidløg
2 tsk. citronsaft
Ca. 1 spsk parmesanost
Lidt salt
Ca. ½ spsk. olivenolie
1 røget makrel
2 skiver citron
Kog vandet
Tilsæt 1 spsk. Salt
Kom pastaen i
Kog til pastaen er blød
Køl pastaen ned til lunken med koldt vand
Blend rucula, olivenolie, parmesan, citronsaft og hvidløg til en fin masse-er det svært at blende så tilsæt lidt varmt vand
Smag til med salt
Rør pestoen i pastaen
Fjern hoved,hale,skind og de største ben fra makrellen
Anret og server
2 personer
Ing:
200 g. pasta
2 l. vand
½ bakke rucula
1 fed hvidløg
2 tsk. citronsaft
Ca. 1 spsk parmesanost
Lidt salt
Ca. ½ spsk. olivenolie
1 røget makrel
2 skiver citron
Kog vandet
Tilsæt 1 spsk. Salt
Kom pastaen i
Kog til pastaen er blød
Køl pastaen ned til lunken med koldt vand
Blend rucula, olivenolie, parmesan, citronsaft og hvidløg til en fin masse-er det svært at blende så tilsæt lidt varmt vand
Smag til med salt
Rør pestoen i pastaen
Fjern hoved,hale,skind og de største ben fra makrellen
Anret og server