Hej, jeg kom til at købe en hel medister i forgårs. Jeg kunne godt tænke mig at lave stegt medister. Men hvordan laver man det? Jeg har en pande og en medister. Jeg vil gerne lave det så fedtfattigt som muligt.
Hvad kan jeg bruge af fedtfattigt fedtstof?
Behøver jeg overhovedet fedtstof? Den kan vel stege i eget fedt?
Skal man ellers tilsætte noget?
Hvor lang tid skal den stege? (det er et helt råt kødstykke)
tilføjet af dulkis
Du skulle vel ikke være den lykkelige indehaver af en gryde?
- Jeg koger altid medisteren først, 20-30 minutter. Stik den med en gaffel "17 steder" mens den er i vand så den ikke sprøjter og springer på panden.
- Brug lidt olie, når du bruner den på panden. Det er ikke vegitabilsk fedt du skal være bange for, det vist nærmer fedtet i medisteren...
- hmmmm.... fedtfattig medister😕
tilføjet af Kenneth ...
Så bliver den garanteret
BÅDE fedfattig og smagsfattig
tilføjet af anonym
ja ,mon ikke
Ja, vi er sørme helt enige. 😉
Man kan koge den 10 min. inden man bruner, hvis man gerne vil have lidt smag til sovsen.
Men spørgsmålet er, var det helt fra begyndelsen eller bare , når den er købt færdig. Så er det ski da intet problem. Med mest smag steges den bare på panden.
tilføjet af Anonym
Hvor svært kan det være
Køb en god kvalitet, så er der mere kød i end fedt. Du er da nød til at komme noget fedtstof på panden. Hvor længe steger jeg den, hvis den er kogt 10 min, bliver den bare stegt til den er brun. Er kvaliteten god suger den ikke fedtet. Hvis jeg bare steger den
rå, jae jeg steger den lidt på fornemmelsen, men 15 til 20 min vil jeg tro er passende. Det kommer jo også an på, hvor meget knald du har på blusset. Men jo mere knald, jo mere sprøjter det. Det er da også nemt bare at skære den over og se om den er stegt.
tilføjet af Slagteriudsalget
det eneste
det eneste fra grisen der ikke bruges til medister og andre pølser også or den sags skyld er grisens skrig.