Salpicao - brasiliansk salat
5 små gulerødder rives
2 kogte kyllingebryster rives i strimler
1 lille løg i tynde skiver
6 skiver sandwichskinke eller kalkunbryst skæres i tynde skiver
1 grøn peberfrugt - ligeledes i tynde strimler
1 kop fine ærter
1 kop majs
1 kop friske champignon i tynde skiver
1/2 kop rosiner
Tilsæt mayonnaise (kan udelades), persille, forårsløg salt & peber efter egen smag
Bland alting forsigtigt sammen
Server med kartoffelpinde (chips) på toppen.
2 kogte kyllingebryster rives i strimler
1 lille løg i tynde skiver
6 skiver sandwichskinke eller kalkunbryst skæres i tynde skiver
1 grøn peberfrugt - ligeledes i tynde strimler
1 kop fine ærter
1 kop majs
1 kop friske champignon i tynde skiver
1/2 kop rosiner
Tilsæt mayonnaise (kan udelades), persille, forårsløg salt & peber efter egen smag
Bland alting forsigtigt sammen
Server med kartoffelpinde (chips) på toppen.