hvad er det lige det er? og kan det undværes/erstattes i en opskrift?
tilføjet af gnaek
lidt i samme
boldgade som kanel og kardemomme. Mere ved jeg ikke. Udover at jeg sagtens tror det kan undlades. Men det smager altså ret godt. Jeg har en veninde hvis mor bruger det i frikadeller, det er de bedste frikadeller jeg kender :-)
tilføjet af Morgengrim
Det smager ikke godt!
og slet ikke i frikadeller, min mor kom det i farsen en periode, og fy jeg skulle ingen deller have
tilføjet af icarus
så jeg kunne måske putte en smule kanel i istedet??
eller??
det var vist nok i en gulerodskage :)
tilføjet af gnaek
jeg synes
du skal prøve det. Men det er jo en smagssag om man kan lide det. Jeg synes det er et lækkert omend noget overset krydderi.
tilføjet af icarus
søgte på det på google
der stod et kryderi som giver smagen af: nelliker, peber, kanel
så hvis jeg ikke får fat i noget allehånde, blir jeg da nød til at suplere med noget andet ellers mangler meget af smagen nok
tilføjet af gnaek
du kan godt
supplere med kardemomme eller lidt kanel. Men allehånde kan købes i de fleste supermarkeder, og koster ikke mange knapper. Så kan du jo prøve at dufte til det, og finder du lugten helt frastødende, så kan du jo bare lade være med at putte det i dejen ;-)
tilføjet af icarus
heh
de har jo lukket nu ;)
tilføjet af gnaek
ja ok
når lysten til gulerodskage pludselig er der, så KAN man bare ikke vente til supermarkedet vågner. Jeg kender det kun alt for godt!! Måtte selv lave hindbærsnitter med blåbærmarmelade i den anden nat... de blev nu helt gode ;-)
tilføjet af icarus
sejt
tror jeg gerne, er fordi jeg skal holde fødselsdag på lørdag, så ville jeg gerne have dem overstået. men fik ikke bagt dem alligevel, så smutter ned efter noget allehånde i dag :)