Hej
Findes der en let (ellers bare den mindst besværlige) måde at rulle en pizza ud på bagepapir.
De gange jeg har prøvet har det været en kamp fordi "den trækker sig sammen" og ligesom kryller papiret sammen. Det tager således ret lang tid at rulle ud.
Målet er at pizzaen skal passe til papiret som skal ligge på bagepladen.
Hilsen en pizzaelsker som sjælden får (hjemmelavet) pizza af samme grund.
tilføjet af aikon64
ikke rulle ud
du skal bare købe de færdig pizzadeje som man kan få i næsten alle fødevarebutikker til en billig pris.
Den smager rigtig godt. Den skal bare pakkes ud og ligger allerede på et bagepapir. Syntes man at man gerne vil ha en tykkere bund kan man bare ligge to oven på hinanden.
Man kan også få dejen til tærter eller som butterdej.
Prøv den og du vil nu kun leve af pizza.
Og er den ikke noget for dig så må du fortsætte med at sved over din egen pizzadej for et råd til at rulle den nemmere ud har jeg desværre ikke. SS
tilføjet af Klitboen
En måde
Jeg plejer at rulle den ud på bordet og inden jeg smører/lægger fyld på,tager jeg den over på bagepapiret.Jeg har fået to bagesten og det er hurtigt at bage pizza på dem.Du kan også bruge de der gulvfliser,og så kan du nemt få pizzaen over da den ikke er så stor i omkreds som til en bradepande.
Håber det kan bruges
tilføjet af tofly
Sådan gør jeg!
Jeg har absolut ingen problemer med at rulle dejen ud, men ok jeg bruger heller ikke bagepapir under-det ville jeg da synes var helt besværligt.
Istedet kommer jeg lidt mel på bordet-et meget tyndt lag, samt "gnider" kagerullen ind i mel og går i gang med dejklumpen.Indefra og ud.Vender dejen af og til så alle sider bliver rullet ud, drysser måske lidt mere mel under og fortsætter med at rulle til jeg har den tykkelse jeg gerne vil have min pizza til at være.
Så smører jeg en hjemmelavet tomatsovs på (jeg bruger altid lidt hvidvin i sovsen) kommer de ing. på jeg kan lide, drysser med ost og sætter den i en VARM ovn på max grader til bunden er sprød og osten gylden.