Hvilken færdig bearnaisesauce skal man vælge, når man ikke vil stå med en sauce, der skiller nytårsaften.
tilføjet af Sovseskålen..!!
Den bedste
Knorr...!!
tilføjet af ano 2005
sovs
Brun sovs er godt at bruge nytårsaften.
tilføjet af Anonym
Den bedste Bearnaisesovs
Hejsa, den allerbedste Bearnaisesovs du kan købe færdiglavet er fra K-salat. Den købes i en gul bøtte. Den smager vidunderligt. Fantastisk sovs som ikke kan samlignes med den kedelige Knorr-Pulver bearnaise.
tilføjet af s.jepsen
hjemmelavet/færdig tip.
Hjemmelavet bernaise er ikke så svært til 2-3 pers.
Og skiller ikke hvis man laver den ved svag varme,og husker at røre(helt ærligt piskes hvis den skal være luftig) meget.
Af tip til den færdige hvor den bedste er fra menu/Grand menu her kan man tilsætte en smule bernaise essens, og evt. lidt ekstra frisk estragon men ikke den franske for den smager af lakrids. prøv at få den Rusiske. på den måde bliver en færdiglavet bernaise næsten ligeså god som en hjemmelavet.
Selv om at den hjemmelavede er klart den bedste.
tilføjet af Kokken&Jomfruen
K-Salat´s bearnaise er et uovertruffent færdigprodukt
de færreste kan lave den bedre selv.
tilføjet af Anomym
NOT - knorr er forfærdelig!!
.....den smager jo at maggiterninger
tilføjet af Anno 2006
Men brun er ikke godt til bearnaise
synes du?
tilføjet af Dulkis - u
Når vi en enkelt gang snyder
og bruger færdigprodukter til bearnaise, så foretrækker vi afgjort K-Salat. Den smager meget tæt på hjemmelavet.
tilføjet af Mie3
Jensens
Vi bruger den fra Jensens favorit(jensens bøfhus)
tilføjet af joel
jeg vil ikke råde
dit til nogen former for pulversauce. De er fulde af konserveringsmidler, E-numre og andet skidt som ABSOLUT ikke hører hjemme i en bearnaisesauce.
Prøv derimod delikatessernes hjemmelavede, eller i nødstilfælde den fra Oscar.
tilføjet af loejsermand
Den på dåse
Pulversaucerne, der skal blandes med en million tons magarine (ca), er kun et surrogat for en erstatning for den ægte vare.
Hvis du vil bruge en erstatning, så vælg den på dåse. Og ofr en dåse til at afprøve i forvejen.
Tip: Et par dråber bearniaseessens kan gøre underværker, ligesom en smule estragon.
Velbekomme
GL
tilføjet af loejsermand
Eller glas
Mente: Den bearnaisesauce, der fås færdig f.eks. på dåse, i bæger eller glad er den mindst dårlige, og flere klasser bedre end pulveret, der er bedst egnet til vejsalt.
I en snæver vending kan du også købe noget på en restaurant; det blir betyderlig bedre. Det er knap så gratis, men hvis du lige "køber" et par råd med fra kokken undervejs, får du et godt resultat som de færreste af gæsterne alligevel kan huske når natten er overstået *G*
Med Velbekomme Hilsen
GL
tilføjet af loejsermand
HVIS den skiller
Jeg er enig med dig omkring den hjemmelavede, men det kan ske at den skiller. Det kan ofte reddes ved at tilsætte et lille glas iskoldt vand; det skal hældes og piskes hurtigt i. Det vil ofte kunen samle saucen (De fleste saucer) hvis man ikke har fået æggene til aglutinere (småklumpe) ved for hård varme.
Med velbekom hilsen
GL
tilføjet af Tulle L.lid
Bearnaise Sauce
Pulversauce er heller ikke lige mig, men lidt snyd kan der være behov for engang i mellem. Prøv derfor Knorrs bernaise pulver men brug lidt mindre mælk. Hæld lidt estragon eddike i og pisk også en æggeblomme i. Smager selvfølgelig ikke hjemmelavet men så tæt på man kan komme.