Drømmekage
Til kagen:
2 æg
100 g rørsukker
25 g vaniliesukker (ca. en spiseskefuld)
120 g mel
1 teske bagepulver
1 dl mælk/soyamælk
25 g smør
Til glasuren:
180 g usaltet smør
75 g mælk/soyamælk
330 g brun farin
160 g kokosmel
Pisk æg, rørsukker og vaniljesukker til en skummende, tyk masse. Bland mel og bagepulver i. Vend det med en spiseske eller en dejspatel. Tilsæt mælken og smørret (smørret skal være blødt)
Varm ovnen på 180 grader. Vælg en bageform der er stor nok til en ordentlig klat af glasuren på toppen. Fyld dej i formen og bag kagen i 20-25 min. eller bare til den er gyldenbrun (stik den evt. med en gaffel og hvis der er dej på eller den virker for blød, gi' den nogle min. mere.)
Køl kagen af.
Sæt alle ingredienserne til glasur op i en gryde, og smelt det, rør godt igennem. Kom massen på kagen og stil det i køleren i to timer før ædelse.
2 æg
100 g rørsukker
25 g vaniliesukker (ca. en spiseskefuld)
120 g mel
1 teske bagepulver
1 dl mælk/soyamælk
25 g smør
Til glasuren:
180 g usaltet smør
75 g mælk/soyamælk
330 g brun farin
160 g kokosmel
Pisk æg, rørsukker og vaniljesukker til en skummende, tyk masse. Bland mel og bagepulver i. Vend det med en spiseske eller en dejspatel. Tilsæt mælken og smørret (smørret skal være blødt)
Varm ovnen på 180 grader. Vælg en bageform der er stor nok til en ordentlig klat af glasuren på toppen. Fyld dej i formen og bag kagen i 20-25 min. eller bare til den er gyldenbrun (stik den evt. med en gaffel og hvis der er dej på eller den virker for blød, gi' den nogle min. mere.)
Køl kagen af.
Sæt alle ingredienserne til glasur op i en gryde, og smelt det, rør godt igennem. Kom massen på kagen og stil det i køleren i to timer før ædelse.