Kære alle i gode og glade madglade debattører, jeg har brug for Jeres hjælp. Jeg har maddag - og er på "skideren" med fantasi og kan ikke komme ud af huset for at handle. (passer sygt barn)
Jeg har i skabene
500g oksefars som skal anvendes (blev taget op i aftes)
400g chamignons
frosne kartoffelskiver
Wok-grønsagsblanding
æg
tomater
Peberfrugt (røde)
forårsløg
rosenkål (frosne)
porrer
2 agurker
feta ost/olivenblanding
græske vinblade i lage
1 ds majs
morneay - sauce i karton
tomatpuré
hvidløg
løg
æbler
forskellige pulversaucer: carbaret, bretagne, bearnaise og peber
Kan jeg lave noget lidt spændende af det og ikke bare hakkebøf med wok.
tilføjet af MGC
Sådan
Hæld det hele i en gryde og tilsæt en ceres Hawskum. Det smager skønt
tilføjet af tinaholdt
hmm
Hak løg fint og smid i en gryde med stegende smør.
Tilsæt halve svampe, skårne peberfrugter, hakkede forårsløg, hakkede hvidløg og et fint hakket æble.
Lad det simre lidt.
tilsæt ½ liter vand og en bouillon terning (enten grønsags eller kylling) lad terningen opløses.
Tilsæt kødet og kartofler
Når kødet er brunt, smider du lidt majs ned i gryden.
Smag til med salt, peber og paprika
Servér
Måske med lidt oliven/feta ved siden af.
A
tilføjet af Stakkels familie
Frosne kartoffelskiver?
Ned i kødet? Men bliver farsen kogt eller stegt på den måde?
tilføjet af cuteymus
der er et hjemmeside du kan få hjælp
du skriver hvad du har og de gir dig et opskrift, den nemt og hurtgit. bon apitte.
tilføjet af cuteymus
glemt
at fortæl hvor du finder den, hehe. den er på sol side ind underopskrifter, så til venstre står der tom dit køleskab, pøj pøj :)