Hey!
Jeg står overfor at lave en lækker brunch, men det er lige gået op for mig, at jeg har glemt, at jeg ingenting ved om pålæg! Jeg spiser det ikke selv. Jeg har søgt rundt på nettet, men ikke rigtig fundet det helt sikre hit.
Er der nogle der kan hjælpe, og give lidt inspiration? Ja, selvfølgelig skal der være skinke og ost, men hvilken slags hitter mest mon?
1000 tak på forhånd!
tilføjet af Gubbi.
Husk også
Æg og bacon...
tilføjet af Anonym
Yep!
Yep! Æg og bacon, muffins, amerikanske pandekager osv., alt snasket er på plads! :)
Mangler blot hjælp til pålægget.
tilføjet af Odsing
der skal da
være: varm leverpostej m. champignoner, rullepølse evt. røget laks🙂
tilføjet af Jan Krappe
Du går ikke galt i byen hvis du
byder en dejlig sylte med fiske sennep og oppustet svineblær med fyld, skæret ud i slice.
Bon appetit.
tilføjet af Bille
Guf
Spegepøle, rullepølse, frikadeller?, varm leverpostej, brieost, skæreost, smøreost...Laksepaté, røget laks... ej det er ligesom en julefrokost ! [l]
Jeg er sulten nu 😃
tilføjet af gastro kokken
US bluff brunch
rød champagne
grill cakes, pandekager med bagepulver og natron der er 1 cm. høj.
dertil smeltet smør og ahorns syrup
brasede kartofler, homefride pototos.
æg i flere varianter, blødkogte, hårdkogte, spejlæg, over easy, over hard.
masser af bacon, små pølser og ristet skinke, toast.
jam, syltetøj i flere varianter.
lynstegte petite tomater
hvid slicebrød uden smør sammenlagt med skinke og ost, peberfrugt, skåret i trekanter.
omelet western, med hakkede løg, peberfrugt, tomat, skinke og ost.
french toast, arme riddere, slicebrød dyppet i en blanding af piskede æg, fløde og kanel, stegt på pande med blåbær syltetøj.
US bluff bruger ikke pålæg som os, hvilket de kalder cold cut.
tilføjet af Maddyret
Uhmmmmm
Ja så mangler vi bare lige de stegte sild i eddike og løg, finkerne, den glaséret hamburgerryg med lun grønlangkål :-)