Som barn fik vi ofte "flimmerbudding" til dessert om søndagen - en slags rød frugtbudding - tror det bare var saft med husblas. men ved det ikke rigtigt. Har søgt på nettet men ikke fundet noget.
Vi fik råcreme til.
Er der nogen derude der kender opskriften?
Det er da normal furgtgele, og var populært en gang - enten med råcreme som du skriver, eller bare med ren flødeskum 🙂
tilføjet af Tove Pedersen
Flimmer Budding
1,5 l vand
1 kop sukker
1/2 flask ananas essens
1 tsk citronsyre
25 husblads
1 flask rød frugtfarve
kog vandet tilsæt husblassen,rør til husblassen er smeltet,tag citronsyren og annas essens
og rød frugtfarve,det hele røres sammen,og hæles i en skål,stilles koldt Skal laves dagen før,det tage lang tid inden det er stift. spises med vanilje creme
tilføjet af Karen Marie Jensen
Flimmerbudding
7 dl. vand
10 bl. husblas
175 g. sukker
1½ tsk. ananasessens
1½ tsk. citroncyre
rød frugtfarve
Husblas lægges i blød i koldt vand. Vand og sukker koges. Husblas knuges fri for vand og
kommes i den varme væske. Ananasessens, citronsyre og rød frugtfarve tilsættes. Hældes i en skål og stilles koldt i ca. 1 døgn. Serveres med råcreme til.