Hej Sol folk, skal bruge jeres hjælp i må meget gerne svare på følgene spørgsmål her under!
Ingen dumme kommentare og ingen opskrifter osv.!
DET ER TIL EN NY SIDE OM MAD!!
Spørgsmål:
- Hvad synes du der skal være på den ultimative hjemmeside om mad før end du vælger den fremfor en anden?
- Hvad mangler der på den side som du besøger nu for at finde opskrifter?
- Ville du vælge en ny madside fremfor andre sider hvis ALT var på den og du ikke som nu skulle på flere sider for at finde ting til festmiddagen`?
- Andet?
tilføjet af Anonym
Billeder..
Jeg søger opskrifter mange forskellige sider, men det vigtigste udover at der er rigtig mange retter - er at der er billeder. Det fleste af os blivre "lækkersultne" med øjnene. Jeg bliver mere fristet hvis der samtidig er lækre billeder udover teksten. Det er der mange af de store mad-databaser der ikke har, bare en masse tekst.
Glæder mig iøvrigt til at se den... :-)
tilføjet af MadManden
Svar
Der kommer billeder på retterne, men siden skal være speciel for der er ingen grund til at smide de samme opskrifter op som der ligger rundt omkring og flyder på nettet, det er derfor også min vision at der kun kommer til at ligge EN opskrift på den samme ret, men det bliver tilgengæld den bedste, synes det værste er f.eks. ¨på sols opskrifter at der ligger 200 opskrifter af den samme ret, som f.eks. pandekager men hvor der er ændret en lille detalje i hver som i ikke har betydning for "grund" opskriften... Hvis du forstår :)
Tak for dit svar, men det med billeder var jeg sikker på i forvejen :D
tilføjet af rheia
Forslag til
at sammensætte et tre retters menu. Jeg er ikke sååååå fiks til at finde ud af hvilke retter der passer sammen.
Det andet er at jeg elsker fisk, især laks og rødfisk, derfor jo flere fiske opskrifter jo bedre. Jeg finder det også vigtigt at der står hvor langt tid en ret tager (ca. tider) samt sværhedsgrad. Man er jo ikke lige så energi fyldt hverdag ;o)
Men om jeg ville vælge en madside frem for et andet,kan jeg ikke svarer på.
Jeg ser ofte på flere sider og vælger den opskrift jeg bedst kan lide.
Dvs. når jeg søger opskrifter, hvilket jeg sjældent gør.
tilføjet af MyFriend
Originalitet er vigtigst
- Originale opskrifter, der ikke er nakket fra andres værker, herunder kogebøger og hjemmesider.
- Fotos af alle opskrifter.
- Redaktionen og/eller læseren har naturligvis lavet deres ret, ellers er den vel ikke original?!
- En mere seriøs/prof tilgang til madlavning. Eg. "Tag nu en træske og rør rundt..." er spild af info.
- Jeg vælger mine madsider efter originalitet, seriøsitet, velskrevne artikler, spændende iderige opskrifter (hellere færre gode opskrifter end 6000 tåbeligheder, hvoraf 1/4 er genganger) og naturligvis den kompetente redaktion eller kok bag.
MyFriend