Fyldt Peberfrugter
Ingredienser for 4 personer
4 lige store peber
400 gr hakket blandet
100 gr ris
1 stor dåse flåede tomater (800 gram) 1 / 2 bundt persille
1 løg
2 hvidløg kryddernellike
1 æg
1 spiseskefuld hot sennep
1 teske tørret oregano
Salt og peber fra møllen, cayenne / chili pulver (der kan lide lidt skarpere)
Forberedelse
Den ris (med det dobbelte af den mængde vand, eller i ris komfur) til kokken, dræn og sat til side til afkøling.
Vask peberfrugter, slice det fuldstændigt op, at et "loft" er skabt, frø og hvide vægge herausoperieren.
Vask persille, og fint snittes trockenschütteln. Den Koblauchzehen Peel og fint snittes også. Den Løg Peel og fint snittes. Halvdelen af den hakkede løg kan sammen med persille og hvidløg er lagt på hylden.
Den anden halvdel af løg i en kasserolle (eller en pande med en stor margen og dækning) med olie andünsten. Bemærk venligst: potten eller pan skal være så høje, at de peber til at stå oprejst, mens låget er ca.
De flåede tomater (med saft) at give angedünsteten løg, måske endda før, at et lille crush.
Suppen til med salt, peber, og så lidt til sig selv, ulme. I stedet for eller som supplement til salt og vegetabilsk bouillon kan anvendes.
Oksekødet med de resterende løg, persille, hvidløg, æg og sennep verkneten.
Nu har den følelse af sandheden: Fra peber og fjerne låget, lydstyrken skøn.
Så meget ris i blandingen Hackbrei at massen så præcist som muligt indholdet af peber er.
Bemærk:
I min opskrift kilde var 300 gr hakket peber for 4 angivet. Jeg havde nice big peber købt - og 300 gram ville have været alt for lidt! Derfor snarere Fleischteig første æltning, lydstyrken skøn og derefter fylde med ris. Hvis ris, der er tilbage, kan du i slutningen stadig bruge ...
Den nødvendige mængde ris til Fleischteig at give verkneten og gradvist.
Peberfrugterne med kød-ris dejen og udfylde det "loft" på igen.
De fyldte peberfrugter oprejst i potten / pan med tomater og omkring 45 minutter på medium varme damp til slut!
Hvis du har tilovers ris, kan det kort før servering med tomatsauce at være - der binder væsken smule.
Direkte oversat fra
www.google.dk/translate:) det gør livet meget nemmere