Er der noget om at de små kartofler som skal brunes, skal gøres fugtige før de kommes på panden ?
tilføjet af jeps
jeps
Lige inden de skal på panden hælder man vand over dem, men helst i et dørslag, så man ikke får en hel sø med over på panden.
Kig evt. en kogebog eller her på nettet, brune kartofler kan drille hvis man ikke lige følger nogle få men vigtige instrukser.
God fornøjelse!
tilføjet af nam nam
nam nam
Ja, og hvis karamellen klumper hjælper det at stænket med lidt vand -
De skal ikke blive uldne - men være blanke.
tilføjet af 1brian
let fugtige
De skal helst være lidt fugtige så karamellen bliver absorberet i "toflen". Altså ikke pladdervåde men gerne fugtige - pas dog lidt på det sprutter nemlig lidt mere og det gør altså naller med smeltet sukker. Opskriften er nu nem nok - smelt lidt(eller meget) sukker på panden, lad det brune og smid en klump smør i. tilsat kartoflerne og rør rundt i dem.
tilføjet af Asger Holm
tak
Jeg har før oplevet problemer, derfor dette spørgsmål 😖
tilføjet af Asger Holm
blanke ja
bliver de det med vand ?
tilføjet af Asger Holm
nu burde det lykkes
tak for gode råd, så bliver det måske alliegevel jul 🙂
God jul og tak til jer som har gidet at svare mig😃[s]
tilføjet af fruppe
Nogle bruger sirup til bruning
De siger det er nemmere at styre.
tilføjet af jetpost
Ikke nødvendigvis
Jeg lader dem stå og fugter dem ikke, derved hænger karamellen bedre fast og her i huset kan vi godt lide at der er meget på