Er der nogen ude på Solen, der sidder inde med en god dansk traditionel opskrift på pandekager?
Vi har planlagt pandekager med is idag.
Det er den største ulempe ved at være skilt, farmand/eksmand var simpelthen ekspert i lækre tynde pandekager. Og han beholdt Frk. Jensen!!!!!!
Venligst Løvemor
tilføjet af onkelanton
hvorfor det arbejde
de købes færdige
tilføjet af Pandekage bageren
Pandekager
Hej... Her får du min super gode og nemme opskrift som altid er et hit.
Til ca.12 stk.
80g mel, 1 spsk. sukker, 1 tsk. groft salt, 3 dl. mælk, 3 æg, 75g marg eller smør.
Bland mel, sukker og salt. Pisk mælken i lidt af gangen, til en klumpfri dej.
Pisk æggene i.
Smelt marg eller smørret i panden, og hæld det i dejen.
Bag pandekagerne ved jævn varme, til de er lysebrune på begge sider.
Hold dem varme under folie.
Rigtig god fornøjelse.
tilføjet af Løvemor
Hvor?
Det har jeg prøvet. De blev aldrig spist. Det er jo ligeså meget for hyggen. Jeg elsker at lave mad til min lille skat. Og nu skal jeg se om jeg er i stand til at gøre min eksmand kunsten efter!
Er det så farligt?
Løvemor
tilføjet af lurifax
Brug Tigersmør-Lille sorte Sambo
Iflg. bogen om Lille sorte Sambo, bagte hans mor i tigersmør så mange,at hun selv spiste 27 pandekager,og Sorte Jumbo 55, men lille sorte Sambo spiste ethundredeogniogtres, fordi han var så sulten!!!! Se den opskrift må ha` været god.
tilføjet af tinaholdt
Når du har fundet grundopskriften
Så kunne du holde igen på lidt af mælken, og hælde lidt a38 eller youghurt naturel i. Og så en smule kardemomme. Det smager af himmel :)
Faktisk her er en udemærket grund..
200 gr. mel
3-4 æg
3 dl. mælk
1 dl. vand
Sukker
Husk at sukker gør dem sprøde, men hvis du kommer for meget i, så hviner det i tænderne ;-)
A
Jeg vidste jeg kunne stole på jer tusind tak allesammen.
Jeg prøvede Soljo's opskrift, dog med udskiftning af sukker til Vanille sukker og så kom jeg 3 stks i. Ja det skyldes at jeg kom til at bruge det øl jeg havde på lager, hvilket var Carl's Jul, som var på tilbud hos Købmanden. - 6 flasker for en 20 kr!!!!!!!
Men mørk øl skal man selvsagt være lidt forsigtig med.
De er imidlertid blevet vældig gode. Godkendt af min datter! Så Løvemor er stolt. De kan uden tvivl blive bedre og tyndere, men øvelse gør mester, så jeg printer alle ud og prøver dem af næste gang vi får pandekagetrang!
Tusind tak og fortsat god søndag
Wrauuuu fra Løvemor
tilføjet af onkelanton
Næh det må du selv om
det oser bar sådan når man bager pandekager
tilføjet af Godeliv
Gode pandepageopskrifter
Der findes mange gode opskrifter på pandekager rundt omrking, personligt syntes jeg dog at du finer de bedste opskrifter på pandekager http://mange-gode-opskrifter.dk/pandekager.html her finder du også gode opskrifter på klassiske danske pandekager.
tilføjet af Pandekagekonen
Hjælp til pandekager
På denne side www.pandekager.dk finder du mange lækre opskrifter på pandekager.
tilføjet af JanHansen
Hjælp til Pandekager?
jeg bruger denne pandekage grundopskrift: Grundopskrift
Jeg kan godt li' at tilsætte noget vanilje og noget citronskal. Det giver en frisk smag.
Husk vanilje, en spiseske rapsolie, salt og en sjat mørkt øl fra kongens bryghus så får du de lækreste gyldne pandekager, [(:]
Kom øllet i til sidst og rør nænsomt ellers skummer dejen. 😕
Husk at dejens viskositet skal være sådan en beskaffenhed at pandekagerne bliver dejligt tynde, 😉
De skulle nødig komme til at ligne nettos tykke Utiltalende færdiglavede pandekager (for ikke at snakke om smagen) [:X]
For dem der er på kur:
Man kan sagtens røre dejen af letmælk, 🙂
Bon appetit, 😃
Griner..............
Hvis ikke skribenten, efter 6 år, har fået lavet pandekager, så må de være sultne, eller har fundet ud af det?
Men rart at vi får de sidste nyheder - gab
tilføjet af fruppe
Hjælp til Pandekager?
Ja, de købte smager af pap og er lige så seje [:X]
Men man gå mellemvejen og bruge pulver, bager man dem så i smør istedetfor margarine bliver de ekstra lækre........men husk at "klare" smørret i en gryde først.
Husk vanilje, en spiseske rapsolie, salt og en sjat mørkt øl fra kongens bryghus så får du de lækreste gyldne pandekager, [(:]
Kom øllet i til sidst og rør nænsomt ellers skummer dejen. 😕
Husk at dejens viskositet skal være sådan en beskaffenhed at pandekagerne bliver dejligt tynde, 😉
De skulle nødig komme til at ligne nettos tykke Utiltalende færdiglavede pandekager (for ikke at snakke om smagen) [:X]
For dem der er på kur:
Man kan sagtens røre dejen af letmælk, 🙂
Bon appetit, 😃