en god flæskesteg i går. Nu er problemet at jeg her om en time skal
serveree resterne af flæskestegen .Der er rigtig meget , men sværen er jo ikke
sprød i dag
Hvad gør jeg❓Please.😖
tilføjet af Alaska
Sådan er det desværre med sværen.
Tror ikke der er meget at gøre med de svær, men det vigtigste er at kødet ikke bliver tørt af at blive varmet op. Hvis du har gemt noget fedt fra anden kunne det være godt at pensle anderesterne og fleskestegen ind i fedtet. Hvis du ikke har gemt fedt fra anden, er det bedst at varme kødet i sovsen. Ja, det ser ikke indbydende ud for mange, men man holder kødet saftigt.
Ved godt det ikke er de råd du efterspørger, men tænkte bare at man aldrig kan vide:-)
tilføjet af eleonora
Tak for hjælp kære
jeg går ud og pensler nu - og hjælper det ikke får de en tur i sovsen :-)
tilføjet af Moden-Fyn
Sværen kan holdes sprød.
Problemet er, at de fleste pakker hele stegen ind i staniol eller lignende, men sværen må ALDRIG pakkes ind, så bliver den blød.
Jeg pakker aldrig nogen sinde sværen ind, og den holder sig lækker og sprød til sidste bid.
tilføjet af MADøret
Pensel med olie og drys en gang salt efter
Sæt sværen alene i en varm ovn på fuld skrald. SE EFTER DET. Det tager max 10 min, så bobler sværen.