Hej hej alle.
Er der en her inde der kan hjælpe mig lidt, med en sammenkogt ret med kartoffelmos til? :)
gerne noget paprika ligende.
På forhånd tak..
tilføjet af Phusker
Prøv Google med ordene sammenkogt ret
Så får du f.eks denne her: http://hotstart.dk/opskrifter/ViewRecipie.aspx?id=1989
Som mistænkeligt minder om de sammenkogte retter min mor serverede da jeg var barn.
Desværre så synes jeg at fr cocktailpølser man kan få nu om dage er langt ringere end dem man kunne købe da jeg var barn, men måske er det bare ens smagsløg der ændrer sig?
tilføjet af slim
hej jeg synes du skal gå
ind på madabc der er rigtig mange opskrifter og så finde den du har brug for.jeg bruger den selv meget og synes den er super god venlig hilsen slim
tilføjet af Anonym
Næh
Alle andre pølser kan man godt få i ekstra god kvalitet....hvis man vil betale.
Men cocktailpølser er et biprodukt.
Dem der smager bedst er nok dem på dåse idet de har trukket i den salte lage.
tilføjet af Anonym
cocktailpølser
Omkring cocktailpølser dem man køber på dåse er som regel uden skind så der er noget der klistre dem sammen, jeg går efter dem der er i skind og skal klippes fra hinanden, det bevarer troen på at der måske er noget fornuftigt kød i😉
tilføjet af amose
Prøv Bøf Stroganoff
PRØV BØF STROGANOFF
DU KAN FINDE DEN UNDER BRØDERNE PRICE OPSKRIFTER
DET ER OPRIGTIG EN OPSKRIFT JOHN PRICE ENGANG HAVDE
I ET BLAD. OG JAMES PRICE KALDER DEN FARS STROGANOFF.
DERES OPSKRIFT ER MED FRANSKE KARTOFLER, MEN I VORES
FAMILIE ER DEN ALTID SERVERET MED KARTOFFELMOS.
OG DEN ER MEGET EFTERSPURT, OGSÅ SOM GÆSTEMAD.
VELBEKOMME
tilføjet af Anonym
Franske kartofler ?
Skægt nok, min mormor lunede også franske kartofler som tilbehør til noget med sovs og kartofler, men det var selvfølgelig frivilligt at spise dem til.
tilføjet af anonym
Denne ret er lækker,
500 gr. oksekød
2 til 3 hakkede løg
smør til stegning
1 spsk. mel, 3 dl bouillon
1 fed hvidløg
2 spsk koncentreret tomatpure
1 spsk engelsk sovs
2 tsk vineddike
timian, salt, peber, cayennepeber
Kartoffelmos
1 kg kartofler
smør, salt,peber og et par æg
Brun det hakkede kød og løg. drys melet over og tilsæt bouillon.
Krydr med hvidløg, tomatpure, engelsk sovs, vineddike, timian, salt, peber og cayennepeber ( pas på, den er stærk )
Lad det snurre i 15 min.
Lav kartoffelmos
Kom kødsovsen i et et smurt ildfast fad, dæk med kartoffelmosen , drys med 1 til 2 dl revet parmesanost.
Når maden skal spises sættes fadet i ovnen ca 25 til 30 min. ved 200 gr.
Retten er til 4 personer, måske 6. Jeg ville en give salat til.