som hævemiddel.....er der nogen der kender til det?
På forhånd tak.....jeg er i det store bagehumør...........Mortek
tilføjet af fandango.dk
Gid man var din nabo....
...så kunne man i det mindste bare indsnuse de dufte dit bage-berserkeri producerer :o)
Fandango
tilføjet af mortek
...ork Fandango........
du kan altid komme forbi til boller og kakao når du er i City.......
Så får vi et par boller og snakker og så kan vi altid danse fandango bagefter.....
Kække hilsener fra Mortek
tilføjet af Topper
Seriøst bud
Hej bagepige.
Vi har bier i haven, så jeg kender lidt til honning. Jeg tror, at det, du mener er, at honning i gærdej, kan gøre, at gæren får noget "guf" at leve af, så dejen hæver mere. LIgeså har jeg hørt og faktisk også afprøvet, at en strint citron skulle have samme virkning, fordi gæren får et surt miljø at hæve i.
Men køb du bare noget honning, men husk at det skal være den danske honning. Udenlandsk honning kan ikke vides sikker for andre ting end nektar, da man ikke kan regne med, at der er samme strikse regler med hensyn til tilsætning til nektaren (som det hedder, når det kommer fra blomsterne, inden bierne har inddampet det til honning).
Den danske honning er dyrere, men kvaliteten er også bedre. Det allerbedste er jo at købe det ved "stalddøren", så er du også sikker på, at forskellig honning ikke er blandet sammen, så det får en homogen smag, men smager af f.eks. raps, lind eller kløver.
God bagedag !
tilføjet af Xyz
Prøv her
de anvender den form for hævning. http://aurion.dk
de sælger bøger om emnet via helsekostforretninger.