7tilføjet af

Anderledes glasur

- Pisk noget creme fine til piskning
- Kom lidt kakaopulver og flormelis i
- Pisk det sammen til det blir en fin masse, og smør det så ovenpå en nybagt kage.
Det er rigtig lækkert, og feder ikke :)
tilføjet af

selvfølgelig

feder det, der er både fedtstof i cremefinen og rent sukker i glasuren....der tager du fejl.
tilføjet af

Den holder ikke ...........

.... jo det feder - cacao er noget som feder meget.
Opskriften lyder fin og velsmagende, men feder gør det :)
Velbekomme alligevel
Rosalilje
tilføjet af

Jeps

det feder! hvorfor dog bruge creme fine, det er noget af det værste, fyldt med alverdens tilsætningsstoffer. Hvis du har lyst til en nybagt kage med glasur, så brug dog piskefløde. Ja, det feder, men det smager bedst, og løb eller cykl en god lang tur imorgen
tilføjet af

Kaloriebombe af rang

sig mig er du dum eller tar du bare pis på solfolket.
tilføjet af

nemlig

syntes det produkt er misvisende. Den indeholder 18-19% vegetabilsk fedt, og det feder.
tilføjet af

Du Sej

0key slap af. dø over det. Fede dansker. I er fyld med deller lige meget hvad.,!
LEV MED DET!
tilføjet af

Lort

Hold din kæft damen prøver at være sød. Svin
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.