der er sgu altid nogen kvajpander til. Jeg kender ikke den ret.
tilføjet af melje
Forslag
Det ved jeg ikke endnu, da jeg er inviteret ud🙂
Men jeg har et rigtig godt forslag, som jeg lavede igår:
Kyllingfilet + brød + alm. salat + en pastasalat som Rotte har lagt opskrift på i denne kategori forleden dag (tror at overskriften er "glad for mad?"
Dén var i hvert fald god! Dog lavede jeg den uden bacon. Uhm, har lige spist resterne!
tilføjet af dulkis
Ovnbagt sejfillet på rodfrugter og limesauce
4 personer:
2 gulerødder
2 pastinakker
½ selleriknold
2 stænglerblegselleri
2 rødbeder
4 bagekartofler
Alle grønsager skrællede rensede og skåret i 1x1cm
lag i et ildfastfad og sprayes med lidt rapsolie. Krydres jævnt med basilikum, oregano, knust paprika, salt og peber. Saften fra to limefrugter. 1 rødløg skåret i smalle både.
Giv fisken 2 min på hver side på en pande med 25 g smør og en spsk olie. Placer fisken oven på rodfrugterne i det ildfaste fad og dæk fadet med staniol.
35 min i en 200 grader forvarmet ovn - tag staniolen af de sidste 10 min.
Limesauce: 3 dl fiskeboullion saften og den revne skal af 2 limefrugter 1/8 fløde - piske eller en mager udgave, alt efter lyst.
Andet fisk kan sagtes bruge. Laksefillet f.eks. skal ikke på panden først.