pitabrød med kylling
Dette er en virkelig god opskrift for næsten alle store som små. hemligheden er så den dresing man laver til.
Men man skal bruge til 4 per
start med at lave dresingen og stil den i køleskabet
til det skal der:
1½ bøtte majo
ca 2 spsk citronsaft
ca 3-4 spsk ketchup
ca ½ tsk paprika
ca 2 fed hvidløg
bland alle tingene sammen og tilpas selv efter egen smagsløg til sidst hvis man synes der mangler noget
til fyldet skal der bruges
ca 12 pittabrød
1: kylling på ca 1600 g
1:agurk
1:stk salat
1:dåse majs
ca 4-5 tommater
kåg kylingen i min 1 til 1½ time og lad den hvile til den er kold, hvor efter man piller den.skær salat tomat og agur mens den hviler.
lav pitabrødene også er man klar til at spise :D
og lover der bliver spist rup og stup :D
Men man skal bruge til 4 per
start med at lave dresingen og stil den i køleskabet
til det skal der:
1½ bøtte majo
ca 2 spsk citronsaft
ca 3-4 spsk ketchup
ca ½ tsk paprika
ca 2 fed hvidløg
bland alle tingene sammen og tilpas selv efter egen smagsløg til sidst hvis man synes der mangler noget
til fyldet skal der bruges
ca 12 pittabrød
1: kylling på ca 1600 g
1:agurk
1:stk salat
1:dåse majs
ca 4-5 tommater
kåg kylingen i min 1 til 1½ time og lad den hvile til den er kold, hvor efter man piller den.skær salat tomat og agur mens den hviler.
lav pitabrødene også er man klar til at spise :D
og lover der bliver spist rup og stup :D