SuperDebat.dk > For kvinder > Fri debat: For kvinder
38tilføjet af sjoveren
Rigtige mænd..??
De står squ da ikke i et køkken , med forklæde og skåneærmer, næ... de sidder og venter på dagens ret og spiser det de får serveret,,, med velbehag naturligvis. Ingen kritik.
Dammm... jeg er sulten! Men..... man skal se positivt på livet.... så, overvægt er ikke noget jeg kan prale af ;-))
Lorteindlæg? Oki, så send mig en...nej,nej, ikke opskrift på mad, bare en lille hurtig færdigret!
;-))
tilføjet af mus47
Stakkels dig.
Jeg kaster fluks et par karbonader over Lillebælt, Fyn og Storebælt. Er du klar til at gribe?
tilføjet af nimbuto
Alt det du kan spise
www.retnem.dk
Og så lærer du lidt om madlavning.
tilføjet af icarus
en go en..af de fede ;)
har lige lavet havregrynskugler med ungerne...
margarine, havre, sukker, lidt vand, kakao blandet godt sammel og trillet rundt i kokos.
;)
tilføjet af icarus
lige netop
min fyrs ide om at være en rigtig mand har gjort at han er blevet fyret.
du kan da lave masser af nem mad forholdsvis hurtigt... tar da iki vildt længe at skrælle kartofler til en, koge paste eller ris.
+ koge en sovs op..og stege noget kød?
tilføjet af Justin
Til Sjoveren
Jeg har lige kigget på din profil,og kan se at du holder af hjemmelavet mad, så på fredag går du i køkkenet med eller uden skåneærmer og laver;
Ingredienser :Se ugens Tilbudsaviser klik her
900 g blod
300 g fine byggryn
500 g rugmel
250 g rosiner
300 g æbler, skåret i meget små tern
4 tsk salt
4 tsk stødt nellike
1 liter sødmælk
BLODPØLSE!
Fremgangsmåde :
Alle ingredienserne røres godt sammen i en skål og hældes i velsmurte franskbrødsforme. "Sliplet"-forme er bedst egnede. Bages i vandbad i 1 1/2 time. De første 20 minutter - eller til vandbadet koger - ved 200 grader, hvorefter der skrues ned til 150 grader.
Kan spises akkurat som almindeligt købt blodpølse- dvs. lunet på panden i skiver og serveret med æblemos, med sirup eller drysset med sukker og kanel.
velbekomme.
Men først skal du jo lige slagte julegrisen.
tilføjet af sjoveren
Har de lygter på...
for faen det er mørkt her på midten af Sjælland, naboen slukker sit juletræ når han putter i køjen........Jeg har vist slet ikke set lys på det iår.. ;-))
Jeg tager chancen og går ud i mørket, ellers må katten hygge sig med de "nedfaldne"
;-))
tilføjet af sjoveren
Jeg skal squ lære dig...
om tålmodighed.... sjovertålmodighed ;-)) det tager blot et lille øjeblik!
;-))
NB.. Kigger på den senere,, oki?
tilføjet af sjoveren
Ja, ja,,, hvad var..
Adressen❓Går en Amerone 2002 til det?
;-))
tilføjet af miss-mee
Rigtige mænd smør leverpostejmadder....
...uden skåneærmer og pis. Er de rigtig trængte laver de spejlæg og brasekartofler med HP-sovs og skyller ned med en sjus:-)
...mee:-)
tilføjet af mus47
Er de stadig ikke landet...
... kan jeg da blive helt bekymret for, om en måge har grebet dem undervejs.
tilføjet af Manden med kanden
Kvindens domæne
En rigtig kvinde kan kendes på sine evner i køkkenet.
Der skal vi ikke forsøge at gå kvinden i bedene.
Fra naturens side er det kvindes opgave med yngelpleje, omsorg, madlavning, husholdning, rengøring etc.
tilføjet af sjoveren
Næ, det har jeg hørt om....mennnn
Det virker ikke hos mig, for det første tager det en helvedes tid at vente på at kartoflerne vokser osv.... kødet,,, det står i stalden og støjer gevaldigt, det er ikke noget problem,, men pastaen,,,,,,hvornår skal den såes??
;-))
tilføjet af Holger
Ja, en kålroe
er både hurtig og sund mad.
tilføjet af slim
rigtig mænd
hej er da en kok som laver en 3 ratter menu og scor helt vild for hun synes at maden er super lækker vupti det bliv hun osse det er en dejlig steg det her :-))) heheh vh slim
tilføjet af sjoveren
Fredag.. det går ikke..
Skåneærmerne er ikke kommet fra vask og strygning og julegrisen er slet ikke klar fredag, den skulle til en anden middag et sted i nærheden og ved ikke om den overhovedet kommer hjem igen ;-))
Det ser lidt sort ud med dit ellers meget optimistiske forslag.... men en plan der er dømt til fiasko tror jeg..
;-))
tilføjet af sjoveren
Det med sjusseren...det
er klaret, HP sovseren derimoden er fanderme noget stærke sager, kan jeg mon sjøre bil efter såen en bette tår?..Alså jeg ska bare sjøre lige ud en lille 100 km imorgen snart, na skid det går nok, der vel ingen andr der sjøre så sent...
;-))
tilføjet af sjoveren
Hmmmm. Også mig..
Katten er lige kommet med en død måge, har du ramt den mon?? ;-))
tilføjet af sjoveren
Dejligt indlæg.
Hvor er jeg bare storsmilende og tilfreds nu...bevares stadig en del sulten, men det går nok over. Os rigtige mænd lader os ikke tryne....
;-))
tilføjet af sjoveren
Fra såning til mad???
Såen ca. hvor lang tid? Bare indenfor en times tid!
;-))
NB; Hvis jeg nu er MEGET sulten og skal have en extra.... hvor lang tid går der så?
;-))
tilføjet af mus47
Åh, nej.....
... stakkels måge. Jeg ville da gøre meget for at du skulle få din sult stillet. Men lige frem slå ihjel...
tilføjet af Justin
Til sjoveren og holger
Til sjoveren. Jeg gav dig en opskrift på blodpølse, men du orker åbenbart ikke at gå ud og slagte julegrisen. Har du ikke en kone, der kunne være dig behjælpelig??? hvis ja, så må hun da ta` affære, det ku`da bare lige passe andet.
Men Holger skrev noget om roer, så hermed en opskrift, og der behøver du ikke skåneærmer:
Stuvet kålrabi
1 Lammefjordskålrabi
4 skalotteløg
3 fed hvidløg
2 dl piskefløde
Et godt greb kruspersille
3 spsk. olivenolie
Salt og peber
Snit skalotteløgene fint. Skær kålrabi i grove tern. I olien sauteres først løgene ganske roligt og så lidt efter kålrabi.
Efter ca. 3 min hældes fløden på og hvidløg presses i. Kog under låg i 3 min. Tag låget af gryden og kog fløden ned i ca. 5 min. Smag til med rigeligt salt og peber.
Smag på kålrabien undervejs. Hvis den bliver for hurtig færdig, tages den op og fløden koger ned alene. Husk, der skal altid være bid tilbage i grøntsager!
tilføjet af sjoveren
I kampens hede...
Nåede jeg at lave noget frikkedelle aktigt noget, det ligner ihvertfald... sådan nogle små sorte uformelige tingester, der hænger godt fast på stegepanden, jeg vil befri dem for deres nuværende ufrivillige situation og sørge for de yder deres bidrag til natte ro i sjoverhytten ;-))
Tak for jeres gode råd og villige deltagelse i en dramatisk dag i en sjovers liv....
For satan ,,, den skide måge er slet ikke død, den bevægede sig.
Hmmm,, er der nogen der har en god opskrift på måge? Bare som sammenkogt ret måske?
NB; Det ikke en hættemåge, de er fredet!
;-))
tilføjet af Justin
Måge
Tak for en sjover i aften, jeg har sjældent moret mig så godt i eget selskab, du er virkelig en sjover. TAK for mange gode grin i aften!!!
Her er opskriften på måge:
Mågebryst stegt med løg (tingmíssat nekait uvanitsulerdlugit sujatat)
Hvis man ikke bryder sig om den trannede smag som mange vilde fugle har, kan fuglene flås. Det kan også være nødvendigt at flå fulge som er skudt i stykker, da det ellers er umuligt at gøre dem rene. Vingern hugges først af, bugskindet snittes igennem og skindet krænges af. Fuglene vaskes grundigt, tørres og gnides indvendigt med salt og peber. Det tager også noget af den trannede smag at stege fulgene med fyld af rå, skrællede ituskårne kartofler. Tynde skiver fersk flæsk bindes om fuglene, som brunes og steges i sovs. Hjerte kråse og lever kan bruges, men udvandes godt forinden. Måger koges 1-1 1/2 time.
Ingredienser
3/4-1 kg brystkød af fugle (edderfugle, alke måger m.fl)
100 g røget flæsk
4-5 spsk olie
2-3 løg
3/4 l suppe
1/4 l mælk
1 dl mel
salt & peber
kulør.
Fremgangsmåde
Flå fuglene og gør dem i stand. Skær brystkødet fra benene og flæk det. Kog suppe på skrogene og brug noget af suppen til sovs. Bind tynde flæskeskiver på kødstykkerne og brun dem lyst i halvdelen af fedtstoffet. Tag kødstykkerne op og hæld suppen i gryden. Pisk en jævning af mel og mælk, og pisk den i den kogende suppe. Smag sovsen til, farv med kulør og kog kødet i sovsen til det er mørt. Pil løgene, skær dem i tynde skiver og brun dem i resten af fedstoffet. Kødet serveres i sovsen pyntet med de brunede løg og mewd kartofler og råkostsalat til.
Servering
velbekomme
tilføjet af Holger
Du sår dem om foråret, og kan høste dem fra oktober måned opbevarer dem køligt og fugtigt
opbevare dem køligt og fugtigt i et halvt år, så du altid kan snuppe en, blot skralde skindet af og spise den rå med alle dens vitaminer, eller stuve den lige som kartofler, men med mere smag i.
Der er en fin opskrift på måge... måske du har bedre af det!
;-))
tilføjet af sjoveren
Enig ;-)) Mennnn..
Der kom en del gode opskrifter!
;-))
tilføjet af mummi-39
Her måske lidt insp......
Spottede lige du var på "Banen her.."
Hvad med..!!
Slet og ret en god gang dåse <;o))
De kommer i mange forklædninger og smagsvarianter.. - Ja ja lidt sent ude men en Sjover skal vel også spise i dag……
* Kommer lige i tanke om en kvinde der var blevet anholdt for at pådrage sin mand store skader...
I retten da dommeren spørger hende ;
Og du fastholder at det bare var tomater du kastede i hovedet på ham..??
Hvortil hun svarer... Nå ja okay, det var dåsetomater <;o)))
Ellers er der Pandekager…Ikke at de måske er føde for en rigtig mand.. Mennn laver du nok af dem…!!
Og som W. C. Fields engang udtalte om en doven ven han havde… - Så bager du dem bare med pop-corn, så vender de nemlig sig selv…!!
Peace of.. PandeCake, smil og forts. hygge aften fra <:o))
/Mummi
tilføjet af sjoveren
For.. Satan da... ;-))
Sjoverstorsmiloggrin.... bedre sent end aldrig, vende selv pandekager,,, det må jeg kunne klare!
;-)) Tak! LOLLL!
tilføjet af sanessa
Yepper
det var dit ønske ikke?
Fed humor ;o)
tilføjet af abo
Man tager en dåse
med f.eks sphagetti og kødsauce, åbner den i den ene ende enten med et dertilhørende redskab eller en smart anordning placeret i den ene ende af dåsen.
Derefter hældes indholdet over en passende tallerken, tallerkenen placeret i en mikrobølgeovn og varmes f.eks. ved 80% i 2 minutter.
Haves ej en mikrobølgeovn kan dåsens indhold hældes i en gryde og varmes på komfur evt. brændeovn indtil passende temperatur opnås.
Velbekommen.
tilføjet af Q36
Du facinerer mig.
Gider du ikke godt svar min mail til dig,plece.Jeg har skrevet før.
Kærlig Hilsen Majbrit.