1tilføjet af

Råddent kød / gammelt kød , hvordan kan det lade sig gøre.

http://ekstrabladet.dk/forbrug/forbrug_nyheder/article253463.ece
Hvordan kan man have et lager med kød , der ikke burde havne i et køkken.
Hvordan kan en kok lave mad , ud af sådan noget kød.
Jeg har selv været ansat på hoteller , og været skibsungkok på flere skibe.
Det har altid været kvalitets madvarer.
At komme i Ekstra bladet , er vist en dårlig reklame.
tilføjet af

Underligt

Har selv været i restaurations branchen for mange år siden, og allerede dengang var der gammelt kød.
Alle vidste det og alle var ligeglade, for det kunne ikke smages. Ikke mange mennesker kan smage det er gammelt kød, bare det er mørt og krydret nok.
Der var naturligvis kontrol fra dyrlægerne, men betydeligt slappere end idag, og alle vidste hvornår kontrollen kom, så der var rigelig tid til at få de allerværste varer væk fra fryserne.
Så den historie man hører med at det er regeringens beskparinger der er årsagen, er helt skudt forbi.
Sandheden er faktisk at kontrollen er øget under den nuværende regering, og netop derfor har man fundet frem til det kød man omtaler så meget.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.