Hej folkens!
Jeg har lige været over grænsen og købte bl.a. en flaske Haskowitch Wodka (0,7 l) og en bøtte med Türkisch Pfeffer, altså tyrkisk peber (1 kg).
Nu er det bare jeg går og tænker over, om nogle af jer kender et godt "blandingsforhold", hvis jeg vil bruge så meget af vodka'en, som muligt. Det skal lige siges at dens procent er 37,5.
Jeg vil gerne have mit Sorte Svin stærkt og godt med smag, men ikke så stærkt, at man må ty til vand bagefter 😉
Jeg har links til varerne, hvis det skulle hjælpe 🙂 http://infosite.fleggaard.dk/pi/Haskowitch_vodka_6_x_0_7l__308_563.aspx http://home.arcor.de/lasslyw/Yabbie/YabbieBilder/TrimexTuerkischPfeffer1Kg.jpg
Tak på forhånd 🙂
tilføjet af nce
ja da
omkring 7- 10 bolcher ryst drn tid og lad den ligge natten over så er den klar
tilføjet af jetpost
Hvad??????
det bliver godt nok en tynd omgang lakridssmag. Der skal mindst 30-40 bolcher i en flaske
Og 5 - 6 "Kongen af Danmarks" bolcher i, uuuuhhhhmmmmm....
😉[s] ;-)
tilføjet af Den Trængende
Tak, men..
..undrer mig bare lidt over dit link.
Først skal man blende det halve af de 400 gram peber og hvad så med resten? Dem står der, at man skal bruge til at få resten ned med? 😮
tilføjet af dulkis
Just det
- sådan er det nemlig😉
tilføjet af piglet45
Nope....
...du skal blende halvdelen af VODKAEN med den tyrkiske peber. Det er for at det ikke skal være for meget vodka i blenderen går jeg ud fra. 😃 Du skal sådan set bare skylle blenderen ren med resten af vodkaen. 😉
Håber jeg har gjort mig nogenlunde forstået nu. 😉 Det er nemlig ikke så tit det sker... 😖😃
tilføjet af Den Trængende
Åhhhhhh
Jaja, nu kan jeg se det (:
Mange tak (:
tilføjet af piglet45
Velbekomme. :o)
Det er ikke så nemt når træspritten sætter sig på øjnene..... 😃
tilføjet af piglet45
Har du prøvet at lave det selv.....?
Jeg kan nemlig ikke selv fordrage det. 😃
tilføjet af Den Trængende
Neej, det har du ret i.
Det er faktisk heller ikke jeg selv, men min (næsten) ædru ven, der skriver, da jeg ikke kan koncentrere mig om de små taster 😃
tilføjet af Den Trængende
Nej, men...
... har smagt det hjemmelavede flere gange, hvilket jeg kun kan slikke mig rundt om munden af ^^
tilføjet af dulkis
Ja - det har jeg
- til brug på pubben, men jeg drikker ikke meget af det selv, for det mavesår jeg ikke har skaber sig helt vildt af det stads... - hmmm men det smager jo godt. 🙂
tilføjet af Sofi
ja det er rigtigt mocafe
ellers bliver det noget tyndt sjask, der ikke smager af noget
tilføjet af Sofi
man behøver ikke at blende
de smelter helt af sig selv, man rører jævnligt i dem
tilføjet af jetpost
Hele bolcher
alle bolcher skal lægges i hele, da massen ellers "brænder" sammen til en stor klump som er ufatteligt længe om at opløse sig. Hvis du lægger hele bolcher i og lægger flasken ned, så ruller du den lidt hver gang du går forbi, så går der kun et par timer så er det klar
tilføjet af Undren
God ide
Det er jo ikke sjovt gå der og hoppe et par dage, når man nu står og mangler det. 😉
tilføjet af Den Trængende
Tak...
... for alle de gode svar 🙂
Jeg tror jeg prøver, ligesom mocafe skriver, at putte hele bolcher i, hvis de ellers kan komme ned i flasken? 😃