Kinesisk risbrændevin er populært i Kina.
Hvordan smager det, og hvor stærkt er det?
tilføjet af black.devil
Du kan købe den i
velassorterede vinforretninger samt visse helsekostforretninger.
Den skal serveres lunken-iflg. James Bond
Smagen er jeg ikke i stand til at beskrive- prøv den selv.
tilføjet af tomtitomtitom
Uuupss skol
Smagerrrrrrrrrr lidt af Jeneeeeeeeeeeever ups og af Volkkkka, ups men smageeeeer hhhhele tiden af meeeeeeeeeeeere.
Okay Koks.
Der er som i alle drinks, mange forskelige kvaliteter, ris brandevin når den er gammelt smager lidt som kartoffelbrandevin.
når den er ung, smager den mest som brand!!! i vin.
Prøv Mariakrøn brandvin, og så er du lidt mere klogt.
Men ikke for meget. skol og god påske
vh
Tom
tilføjet af Lanilia
hva?
taler du om, tomtitomtomtom der skal drikkes til bund, og det i dagevis!ingen føde derudover
til for at drikke sig her lam
skål tag en smager!det er sager!av, den snærer
se miraklet ske
*ps
alkohol smager i det hele taget skrækkelig, men det dét gør,uwwwww, seee så:-9
herlam!og det en fe undskyld
tag dig ikke af det, skat var fuld!det ikke med vilje
tilføjet af tomtitomtitom
Kære Lanilia
Jeg beklager hvis jeg støder nogen.
Det var slet ikke mening.
vh
Tom
tilføjet af aslaspopåååålige
ikke godt....
-smager lidt som gammelt rævepis!
mvh
tilføjet af leif ølglad
lunkent
lunkent vant med en sjat vodka i, meget slattent og tamt, kan ikke anbefales af en alkoholiker.
tilføjet af Anonym
Risbrændevin
Oprindeligt fra japan. SAKE. Risbrændevin er jo ikke specielt stærkt. At kalde det brændevin er måske en svag overdrivelse. Styrken ligger normalt på små 20 %.
Den skal normalt drikkes lunken. Den skal ligeledes helst "søppes" op, det vil sige man suger fra overfladen og sørger for at få lige så meget luft som vin med ind. Det skal helst lyde lidt voldsomt når den drikkes . Den skal serveres af små, men flade skåle der runmmer ca. 2 - 3 cc.
Smagen?? tja, noget immel sherry og vin. Nogen kan lide den andre ikke. Jeg synes selv at den er ret så fin...
God fornøjelse.
tilføjet af Koks
ineressant
Har du smagt gammelt rævepis?
tilføjet af jens261
For mange år siden
Da' jeg var en ung knægt smagte jeg Risbrændevin i Japan, Den skal serveres lunkelt, og den smager faktisk ikke af noget, andet steds så jeg den var beskrevet som vand med en sjat vodka i, og det skal nok passe, men uanset hvordan den smager, så giver den jordforbindelse.
tilføjet af risvin er godt
lim smag
Sake som er japansk skal serveres varm - kinesisk kan serveres afkølet eller lunkent.
Jeg foretrækker afkølet ca. køleskabs temperatur. (5 - 6 gr.?)
Det smager lidt af lim.