Superbest Vol. 2
Langt om længe blev superbest sat under lup. Men er det grundigt nok ?
Jeg søgte job i delikatessen i en superbest. Fik jobbet, hvilket jeg var glad for. Men nåede kun at være der 1 dag. Og her er begrundelsen til hvorfor jeg ikke mødte op mere !!
Delikatessen sælger friske salater såsom, hønse, skinke, italiensk salat osv. Man regner selvfølgelig med at når man går hen og får vejet 100 gr salat af, så er det friskt og lavet samme dag. Sådan har jeg det hvertifald. Men hos Superbest kommer de atamon i deres salater. ATAMON, det man skyller sine sylteglas i for at undgå mug osv.
Fik at vide at så kunne salaterne holde længere tid !! WTF !!
3 timersreglen blev der skudt langt efter. Frikadeller, ribbensteg og fiskefileter stod på disken uden at blive holdt varme. Hvilket jo så betyder at der må det stå 3 timer, og så skal det kasseres !!!
De kunne stå der dobbelt så lang tid, og så senere blive brugt til f.eks. frikadeller m. kartoffelsalat. Og så var de jo pludselig friske igen, og fejlede ingenting !!
Det samme med deres lune leverpostejer. Når de ikke var "lune" mere. blev der hældt lidt champignon og bacon på, og så solgt på ny.
Delikatessen hænger sammen med slagterafdelingen. Så der hvor vi skulle skylle vores beskidte opvask af, var i et rum hvor der også blev produceret slagtervarer.
På et tidspunkt kom jeg ud bagved for at skylle noget opvask af. Vasken var stoppet, og var helt fyldt op med en blanding af vand, rå fars, snavs og andet godt fra delikatessen. En slagtersvend orkede ikke lige at vaske hænder, så det var hænderne ned i vasken, og så lige tørre dem let af i hans viskesykke, og så ellers arbejde videre med den rå medister !!
Dette var en lille beretning om hvilket mareridt jeg nåede at opleve i de 8 timer jeg nåede at være hos Superbest.
Jeg søgte job i delikatessen i en superbest. Fik jobbet, hvilket jeg var glad for. Men nåede kun at være der 1 dag. Og her er begrundelsen til hvorfor jeg ikke mødte op mere !!
Delikatessen sælger friske salater såsom, hønse, skinke, italiensk salat osv. Man regner selvfølgelig med at når man går hen og får vejet 100 gr salat af, så er det friskt og lavet samme dag. Sådan har jeg det hvertifald. Men hos Superbest kommer de atamon i deres salater. ATAMON, det man skyller sine sylteglas i for at undgå mug osv.
Fik at vide at så kunne salaterne holde længere tid !! WTF !!
3 timersreglen blev der skudt langt efter. Frikadeller, ribbensteg og fiskefileter stod på disken uden at blive holdt varme. Hvilket jo så betyder at der må det stå 3 timer, og så skal det kasseres !!!
De kunne stå der dobbelt så lang tid, og så senere blive brugt til f.eks. frikadeller m. kartoffelsalat. Og så var de jo pludselig friske igen, og fejlede ingenting !!
Det samme med deres lune leverpostejer. Når de ikke var "lune" mere. blev der hældt lidt champignon og bacon på, og så solgt på ny.
Delikatessen hænger sammen med slagterafdelingen. Så der hvor vi skulle skylle vores beskidte opvask af, var i et rum hvor der også blev produceret slagtervarer.
På et tidspunkt kom jeg ud bagved for at skylle noget opvask af. Vasken var stoppet, og var helt fyldt op med en blanding af vand, rå fars, snavs og andet godt fra delikatessen. En slagtersvend orkede ikke lige at vaske hænder, så det var hænderne ned i vasken, og så lige tørre dem let af i hans viskesykke, og så ellers arbejde videre med den rå medister !!
Dette var en lille beretning om hvilket mareridt jeg nåede at opleve i de 8 timer jeg nåede at være hos Superbest.