sushi-ris
Hej hej
jeg mangler lidt inspiration!!!!
Jeg elsker sushi og laver det ind imellem også selv men kunne nu godt tænke mig at risene var en lidt større succes hehe
Jeg har prøvet en hel del risopskrifter og eddiker og jeg har sørget for at skylle risene HELT klare...har også prøvet at blande dem med grødris....meeeen..
problemet er at jeg synes at risene bliver FOR klistrede...jeg ved godt at de skal være klistrede men i mange tilfælde er det en større prøvelse bare at få lagt et jævnt lag på tangen.....
Sidder der mon en derude der bare har et fantastisk tip eller et link til den helt perfekte opskrift til de ris?????😃
jeg mangler lidt inspiration!!!!
Jeg elsker sushi og laver det ind imellem også selv men kunne nu godt tænke mig at risene var en lidt større succes hehe
Jeg har prøvet en hel del risopskrifter og eddiker og jeg har sørget for at skylle risene HELT klare...har også prøvet at blande dem med grødris....meeeen..
problemet er at jeg synes at risene bliver FOR klistrede...jeg ved godt at de skal være klistrede men i mange tilfælde er det en større prøvelse bare at få lagt et jævnt lag på tangen.....
Sidder der mon en derude der bare har et fantastisk tip eller et link til den helt perfekte opskrift til de ris?????😃