Rabarbertærte
Hej Alle!
Der er rabarber-sæson i haverne i netop denne tid, så det er med at udnytte dem, mens de er her.
Jeg giver jer jer opskriften på verdens bedste rabarbertærte!!
De eksakte mål har jeg desværre ikke, men prøv jer lidt frem.
Find et tærte fad frem. Rens de friske rabarber for jord og skidt, og skær dem i mundrette bider. Bland sukker med et par skefulde kartoffelmel samt en tsk. vaniliesukker i en skål. Fordel det over rabarberne i fadet.
Dernæst tager du en kopfuld mel i en skål og hakker en god skive smør ned i med en kniv. Dernæst blander du sukker i, en tsk kanel, og en stor håndfuld hakkede mandler. Bland det grundigt sammen. Dejen må gerne være lidt smattet. Smag på den om du har nok sukker og kanel i.
Fordel dejen i små klatter ud over fadet og sæt det i ovnen ved 225 grader i ca. 20 min.
Serveres med is, flødeskum eller creme fraiche.
God fornøjelse!
Der er rabarber-sæson i haverne i netop denne tid, så det er med at udnytte dem, mens de er her.
Jeg giver jer jer opskriften på verdens bedste rabarbertærte!!
De eksakte mål har jeg desværre ikke, men prøv jer lidt frem.
Find et tærte fad frem. Rens de friske rabarber for jord og skidt, og skær dem i mundrette bider. Bland sukker med et par skefulde kartoffelmel samt en tsk. vaniliesukker i en skål. Fordel det over rabarberne i fadet.
Dernæst tager du en kopfuld mel i en skål og hakker en god skive smør ned i med en kniv. Dernæst blander du sukker i, en tsk kanel, og en stor håndfuld hakkede mandler. Bland det grundigt sammen. Dejen må gerne være lidt smattet. Smag på den om du har nok sukker og kanel i.
Fordel dejen i små klatter ud over fadet og sæt det i ovnen ved 225 grader i ca. 20 min.
Serveres med is, flødeskum eller creme fraiche.
God fornøjelse!