hej jeg vil geren høre om nogen kan hjælpe mig, jeg skal holde min første jul hvor jeg står for madlavningen, og ville høre om nogen ville give ideere til madbordet ud over and og flæske steg. noget mere man propper på bordet.
håber nogen vil dele ideer med mig
hilsen miss holiday
tilføjet af Ida Davidsen
Du får lige listen
rødkål - traditionelle
Rådkålssalat med appelsin - rå, marineret med appelsinsaft, olienolie og en smule citron.
Hvide kartofler - skrællede og kogte
Brune kartofler
Franske kartofler - lunede
Solbærsyltetøj
Surt - enten græskar eller asier.
Brun sovs
Sønderjysk kål, hvis du er fra de kanter.
tilføjet af dulkis
Mener du juleaften?
- for så er listen vist tilstrækkelig, men mener du julefrokosten, så er vi vel ude i noget andet end blot and og flæskesteg. Er det tilfældet kan du lige vende tilbage, så skal du få menuen herfra. 🙂
tilføjet af miss holiday
Jule bordet
det er til juleaften
tilføjet af Anonym
jada
er nu ikke enig med det sure, synes ik asier hører til juleaften hehe vi bruger heller ik søltetøjet eller råkostsalaten
men det andet er ejg enig i, selvom vi nu gemmer den vredne julekål(sønderjysk kål) til frikadellerne, ved julefrokosten dne 25 😉
kommer an på hvor mange man er, for ved min families jul, fra da jeg var barn, var vi jo mange, så der var både
franske, hvide, og brune kartofler
and, flæskesteg, gås eller kalkun, medister, hjemmealvet rullepølse, rødkål, og brun sovs, evt også perleløg stegt på panden. men vi var også mange til at sætte al maden til livs 😉
Jeg håber da du får lavet en god juleaftens mad, og går det helt galt, kan det være du kan hente råd, ved nogle af de mere erfarne 😃
julehilsner herfra