SuperDebat.dk > Underholdning > Det var bare det, jeg ville sige... Hej!
27tilføjet af pouljoergensen
MIS-mis hvor er du?.
Da jeg var "knægt" der havde min genbo`s dreng marsvin, han havde fået 4 i gave da han blev 10-år, 2-år efter satte han 3-400-marsvin tilsalg i avisen, der kom så en og købte dem alle for 5-Kr. Pr. stk., Søren var glad som bare pokker, og han sagde til mig, "det må være en der virkeligt holder af marsvin!." Ja sagde jeg, men lagde du ikke mærke til, at de blev hentet af en bil fra en restaurant i KØBENHAVN, I skulle havde set Søren spæne efter den bil, hans marsvin var middagen næste dag i Kbh.
Og hvad har det så med mine katte at gøre?, måske intet, men jeg har mistet en masse kattekillinger, og så hørte jeg i dag, det ikke er HESTEKØD der er det største problem, i "oksekød", men nok mere at det er "FIDO" der er smuttet med ned i kødhakkeren 😃 .
det vil groft sagt sige, at du skal ud og se om du stadigt har din HUND, inden du spiser din færdiglavet aftensmad?.
I går så jeg en film, "USA år 2022" [:X] , en gammel dødsyg film, men, der var der en politibetjent der opdagede, at "styret" lavede menneskefoder ud af døde mennesker, så det at de blander HUNDE i vores "mad", mon ikke kun det er starten [???] .
Kan I så lige tygge på den BØF 😉 , måske er det din gamle døde mormor du skal havde til aftensmad 😃 , hvem ved?.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af fuerzzz
MIS-mis hvor er du?.
Der findes en mere nutidig film om emnet, endda en dansk, den hedder "De grønne slagtere".
tilføjet af pouljoergensen
Og ved du hvad "fuerzzz"?.
Efter krigen, der opstod dernoget der hed "GULASH BARONERNE", de kørte rundt og solgte "kød" til folk, og det blev det "tæske rige" på.
Det viste sig så senere at der var tale om gammelt hestekød og kød fra selvdøde dyr, men folk åd det, lidt som i dag, og i dag er der også nogen der bliver "tæske-rige" på det.
Jeg glemmer ikke da "muren" faldt, du ved "øst/vest", lige efter det, der var der også "gulash-baroner" i det gamle "rusland"/polen, havde du penge, så kunne du få alt, jeg har set et "betjent" skyde en mand fordi han i en brandert smad en tom ølflaske ned i et springvand.
Hvorfor vil folk ikke stille spørgsmålstegn overfor den måde magthaverene bruger deres magt på, og når det er så tydeligt, at magthaverene misbruger deres magt, hvorfor siger folk så ikke "fra", hvorfor siger de ikke STOP.
Jeg lærte da jeg var ung, at det koster det samme at lave noget lort, som det koster at lave noget Pro. arbejde, måske tager det lidt længere tid at lave Pro. arbejde, men resultatet er jo meget bedre, og det holder betydeligt længere, og det uanset hvad man laver, KØD eller et gammelt toilet.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af Sejler
vov vov, jeg er her
Og hvad skulle der så være i vejen for at spise en hund eller kat eller hvad der nu kommer forbi ?
Hund bruges meget til hamburger og i forskellige retter her, og jeg kan fortælle dig at det er svært at smage det er hund hvis du ikke lige får det at vide.
Jeg har ædt masser af hunde, kameler, kænguruer og hvad der ellers kom forbi. Smager udmærket hvis det tilberedes pro.
Nu er dine katte så væk, men her kan du se hvordan naboens hund skal slagtes, skæres ud og tilberedes. http://dog-meat.net/
tilføjet af dduck
vov vov, jeg er her
Og hvad skulle der så være i vejen for at spise en hund eller kat eller hvad der nu kommer forbi ?
Hund bruges meget til hamburger og i forskellige retter her, og jeg kan fortælle dig at det er svært at smage det er hund hvis du ikke lige får det at vide.
Jeg har ædt masser af hunde, kameler, kænguruer og hvad der ellers kom forbi. Smager udmærket hvis det tilberedes pro.
Nu er dine katte så væk, men her kan du se hvordan naboens hund skal slagtes, skæres ud og tilberedes. http://dog-meat.net/
Skal jeg være helt ærlig, så ved jeg faktisk ikke om jeg har spist hund, men jeg har godt nok spist mange ting rundt om i verden uden at vide hvad det var.
Umiddelbart kunne jeg forestille mig at det ikke ville være den helt store nydelse fordi det er et rovdyr.
Jeg har flere gange flået rovdyr, og de lugter altså ikke specielt godt....
Planteædende dyr lugter helt anderledes når de bliver flået, så ud fra dette formoder jeg at rovdyr ikke smager specielt godt, men som sagt ved jeg ikke om jeg nogensinde har smagt det.
Jeg kan ikke se noget problem i at spise den slags, problemet opstår når en producent lyver om indholdet i sine produkter.
Skulle jeg en dag falde over f.eks "Schæfer i karry" i Brugsen, så ville jeg helt klart købe det, bare for at prøve det.
Det samme gælder hvis jeg en dag skulle falde over "Kat i eget blæk" eller "Lørdagsmarsvin...."
Man ved ikke om man kan lide det før man har prøvet.
tilføjet af Gert456
Og ved du hvad "fuerzzz"?.
jeg har set et "betjent" skyde en mand fordi han i en brandert smad en tom ølflaske ned i et springvand.
Og din genbo solgte 400 marsvin... og så vidre og vidre....
Din seneste HISTORIE handler vist nok om din fætter. Oven i det har du digtet historier om din far mor og alle mulige andre.
Helt ærligt Poul [!] [ide] Hvad med om du stoppede det fis [!]
Du digter og væver alle mulige og umulige historier. Der er da ingen der tror på at det alt samme kan være sandt [!]
Prøv at holde dig til sandheden.
Der burde oprettes en kategori - specielt beregnet for dig...
- den kunne passende hedde: ' 'Myter, overdrivelser, fordrejede sandheder og gode, gammeldags skipper-løgne'
Der burde oprettes en kategori - specielt beregnet for dig...
- den kunne passende hedde: ' 'Myter, overdrivelser, fordrejede sandheder og gode, gammeldags skipper-løgne'
[(:]
Som min far altid sagde, så gjorde det ikke noget hvis historien var løgn fra ende til anden, bare den var underholdende og godt fortalt. 😉
tilføjet af Gert456
Næppe et 'samfundsproblem'....
😃 😃 😃 😃 😃
tilføjet af trench
Katte der sultes, og de var vildkatte
så de kan ikke skifte hjem.
Nu skal flere af dem sikkert have nye killinger du heller ikke gider passe, som så skal leve et kummerlig lorteliv i en lade uden mad, fordi du er en ansvarsløs idiot!
Det kan være dyrenes beskyttelse skal en tur fordi, du vil jo så gerne have besøg.
Så får du også hilst på dine "venner" i 1448.
Hold dig til simple opgaver du kan finde ud af, hente en kasse øl dagligt og al det arbejde med at knappe dem og og hælde i halshullet.
Du skulle forbydes at have dyr i den svinesti du bor i, og ingen lokale vil overraskes over du selv har hjulpet dem med af "forsvinde.
Så Floridor du tager fejl, bumsens uansvarlige adfærd er er samfundsproblem, hele byen er fyldt med udsultede vildkatte fordi idioten ikke kender til begrænsning.
tilføjet af fruppe
MIS-mis hvor er du?.
I 1800-tallet var industriel kødforarbejdelse til konserves og restauranter i USA allerede en stor sag, her var det ikke ualmindeligt at en arbejder blev trukket ned i de store uafskærmede maskiner.....eller kun en arm eller et ben.
Man lod som ingenting, var der 50 køer i den produktion lagde ingen mærke til en smule menneskekød.
Da regeringen så ville gribe ind tog det et stykke tid med lovgivning da fabrikanternes lobby kæmpede stærkt imod 😖
tilføjet af debatsvinet
Og ved du hvad "fuerzzz"?.
Efter krigen, der opstod dernoget der hed "GULLASCH BARONERNE", de kørte rundt og solgte "kød" til folk, og det blev det "tæske rige" på.
Det viste sig så senere at der var tale om gammelt hestekød og kød fra selvdøde dyr, men folk åd det, lidt som i dag, og i dag er der også nogen der bliver "tæske-rige" på det.
Jeg glemmer ikke da "muren" faldt, du ved "øst/vest", lige efter det, der var der også "gulash-baroner" i det gamle "rusland"/polen, havde du penge, så kunne du få alt, jeg har set et "betjent" skyde en mand fordi han i en brandert smad en tom ølflaske ned i et springvand.
Hvorfor vil folk ikke stille spørgsmålstegn overfor den måde magthaverene bruger deres magt på, og når det er så tydeligt, at magthaverene misbruger deres magt, hvorfor siger folk så ikke "fra", hvorfor siger de ikke STOP.
Jeg lærte da jeg var ung, at det koster det samme at lave noget lort, som det koster at lave noget Pro. arbejde, måske tager det lidt længere tid at lave Pro. arbejde, men resultatet er jo meget bedre, og det holder betydeligt længere, og det uanset hvad man laver, KØD eller et gammelt toilet.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
Gullasch baroner var vist noget der eksisterede under første verdenskrig hvis det var den krig du mente, 😉
De blev rige på at sende konserves der var lavet af selvdøde dyr og af kød af ubestemmelig herkomst til skyttegravene i Frankrig ... [:X]
tilføjet af fuerzzz
Og ved du hvad "fuerzzz"?.
Han digter måske lidt "livligt", men problemet er da relavant!
ER det oksekæd man køber når man tage en bakke "hakket" op af køledisken? Eller er det i virkeligheden, kaniner, heste, mus, totter, griser, med et "strejf" af oksekød" som det i virkeligheden er? Bliver helt nervøs for de 5 -6 kg jeg har i fryseren.. ;)
tilføjet af fruppe
Og ved du hvad "fuerzzz"?.
Han digter måske lidt "livligt", men problemet er da relavant!
ER det oksekæd man køber når man tage en bakke "hakket" op af køledisken? Eller er det i virkeligheden, kaniner, heste, mus, totter, griser, med et "strejf" af oksekød" som det i virkeligheden er? Bliver helt nervøs for de 5 -6 kg jeg har i fryseren.. ;)
Nu er det jo kun rent kød der smutter med når de forarbejder, modsat i gamle dage hvor de skulle jage rotterne ud af maskinerne hver morgen, og alligevel kunne de høre rotter skrige når de tændte for strømmen.
En ven af mig havde en far der var maler og havde næsten fast job på et slagteri, det var dengang man kalkede væggene og tilsatte kalken antimugmidler m.m........glatte overflader der kunne damprenses var ukendt dengang.
Nå, en dag væltede han spanden på stigen og en del kalk røg ned i en stor røremaskine, han sagde det straks til en af folkene.
- Det hørte jeg ikke, sagde manden.
tilføjet af fuerzzz
Og ved du hvad "fuerzzz"?.
Jeg vil IKKE høre enden...
R.I.P.
tilføjet af pouljoergensen
Der var også.
"Gullasch baroner" efter 2WW, måske ikke i samme omfang, men de var der.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af hr.jansen
ja ja, så siger vi det!!!!!!
Du får ret og VI ANDRE FÅR FRED 😃 😃 😃
tilføjet af Sejler
vov vov, jeg er her
Jeg er efterhånden nået der til at jeg ikke vil vide hvad det er før jeg HAR spist det.
Et sted lå der noget der lignede en mellemting mellem lun leverpostej og forloren hare.
Det så godt ud og smagte pragtfuldt. Bagefter fik jeg at vide det var fårehjerne, - så hvis det bliver tilberedt på den måde kan jeg altså godt lide fårehjerne.
I Spanien lavede de en suppe der både så godt ud og smagte pragtfuldt, - bagefter fik jeg at vide den var lavet på kallun, noget der i Danmark kun bruges til hundemad.
Man ved ikke om man kan lide det før man har smagt det.
Det gælder i mange af livets forhold, - ikke kun med maden.
tilføjet af fruppe
vov vov, jeg er her
Så var det altså ikke forloren får 😉
Kallun var fattigmad i gamle dage, det var sild også........nu skal man tjekke kontoen inden man køber sild 😖
Min mor var "køkkenjomfru" på en gård i halvtresserne, når der blev født tyrekalve blev de slagtet på stedet, kødet blev skåret ud, kogt i mælk og serveret for folkene.........velbekomme [:X]
Jeg er efterhånden nået der til at jeg ikke vil vide hvad det er før jeg HAR spist det.
Et sted lå der noget der lignede en mellemting mellem lun leverpostej og forloren hare.
Det så godt ud og smagte pragtfuldt. Bagefter fik jeg at vide det var fårehjerne, - så hvis det bliver tilberedt på den måde kan jeg altså godt lide fårehjerne.
I Spanien lavede de en suppe der både så godt ud og smagte pragtfuldt, - bagefter fik jeg at vide den var lavet på kallun, noget der i Danmark kun bruges til hundemad.
Man ved ikke om man kan lide det før man har smagt det.
Det gælder i mange af livets forhold, - ikke kun med maden.
tilføjet af Sejler
vov vov, jeg er her
Så var det altså ikke forloren får 😉
Kallun var fattigmad i gamle dage, det var sild også........nu skal man tjekke kontoen inden man køber sild 😖 [/quote]
Kun hvis du køber hos fiskehandler eller supermarked. Tager du ud til fritidsfiskerne i skibhusene eller måske helt ud til sortehusene kan du få FRISKE fisk til fornuftige priser.
[quote]Min mor var "køkkenjomfru" på en gård i halvtresserne, når der blev født tyrekalve blev de slagtet på stedet, kødet blev skåret ud, kogt i mælk og serveret for folkene.........velbekomme [:X]
Ja for satan 🙂
Jeg tog sidste år bussen til Kerteminde en søndag formiddag og fandt en fisker der solgte flade for en femmer stykket, og som gammel lystfisker har jeg ikke noget problem med at flå dem.
[quote="fruppe" post=2690605]Så var det altså ikke forloren får 😉
Kallun var fattigmad i gamle dage, det var sild også........nu skal man tjekke kontoen inden man køber sild 😖 [/quote]
Kun hvis du køber hos fiskehandler eller supermarked. Tager du ud til fritidsfiskerne i skibhusene eller måske helt ud til sortehusene kan du få FRISKE fisk til fornuftige priser.
[quote]Min mor var "køkkenjomfru" på en gård i halvtresserne, når der blev født tyrekalve blev de slagtet på stedet, kødet blev skåret ud, kogt i mælk og serveret for folkene.........velbekomme [:X] [/quote]
Tyretestikler er en lækkerbisken i mange lande, her kan du se hvordan det tilberedes http://go.tv2.dk/articlemad/id-52273095:tør-du-spise-det-her.html
Balut er en anden lækkerbisken, - eller i hvert fald "suppen" smager vildt godt, resten smager bare af æg selvom det ser ulækkert ud. http://www.youtube.com/watch?v=QaWqol31lJU&feature=related
tilføjet af Sejler
vov vov, jeg er her
Ja for satan 🙂
Jeg tog sidste år bussen til Kerteminde en søndag formiddag og fandt en fisker der solgte flade for en femmer stykket, og som gammel lystfisker har jeg ikke noget problem med at flå dem.
Jeg ved man kan flå en ål, men at flå en fladfisk må være lidt ligesom at flå en sild ?
tilføjet af dduck
vov vov, jeg er her
[quote="fruppe" post=2690641]Ja for satan 🙂
Jeg tog sidste år bussen til Kerteminde en søndag formiddag og fandt en fisker der solgte flade for en femmer stykket, og som gammel lystfisker har jeg ikke noget problem med at flå dem. [/quote]
Jeg ved man kan flå en ål, men at flå en fladfisk må være lidt ligesom at flå en sild ?
Jeg foretrækker helt klart at flå skrubber, fordi de er meget grove i skindet.
Andre fladfisk kan sagtens tilberedes uden at blive flået, jeg gør det som regel alligevel, nok mest en form for miljøskade eftersom jeg er opvokset i en fiskerfamilie 😉
tilføjet af fruppe
vov vov, jeg er her
[quote="Sejler" post=2690643][quote="fruppe" post=2690641]Ja for satan 🙂
Jeg tog sidste år bussen til Kerteminde en søndag formiddag og fandt en fisker der solgte flade for en femmer stykket, og som gammel lystfisker har jeg ikke noget problem med at flå dem. [/quote]
Jeg ved man kan flå en ål, men at flå en fladfisk må være lidt ligesom at flå en sild ?[/quote]
Jeg foretrækker helt klart at flå skrubber, fordi de er meget grove i skindet.
Andre fladfisk kan sagtens tilberedes uden at blive flået, jeg gør det som regel alligevel, nok mest en form for miljøskade eftersom jeg er opvokset i en fiskerfamilie 😉
Det er også kun rygskindet jeg flår af, man tager bare fat i det med en klud.
tilføjet af aurum
vov vov, jeg er her
Asiater er perverse mennesker som jeg håber vil brænde op i helvede..!!!
tilføjet af Sejler
vov vov, jeg er her
Alle håber det samme om dig
tilføjet af dduck
vov vov, jeg er her
[quote="dduck" post=2690656][quote="Sejler" post=2690643][quote="fruppe" post=2690641]Ja for satan 🙂
Jeg tog sidste år bussen til Kerteminde en søndag formiddag og fandt en fisker der solgte flade for en femmer stykket, og som gammel lystfisker har jeg ikke noget problem med at flå dem. [/quote]
Jeg ved man kan flå en ål, men at flå en fladfisk må være lidt ligesom at flå en sild ?[/quote]
Jeg foretrækker helt klart at flå skrubber, fordi de er meget grove i skindet.
Andre fladfisk kan sagtens tilberedes uden at blive flået, jeg gør det som regel alligevel, nok mest en form for miljøskade eftersom jeg er opvokset i en fiskerfamilie 😉[/quote]
Det er også kun rygskindet jeg flår af, man tager bare fat i det med en klud.
Jamen vi er fuldstændig enige....
tilføjet af fruppe
vov vov, jeg er her
Ooooog så skal man lige passe på det tykke spidse ben der sidder bag hovedet, jeg ved ikke om fisken seriøst bruger det til forsvar, men det gør nas hvis man stikker sig 😖
Kender Du "røget" fladfisk ❓
Man steger først noget bacon på panden, og derefter fladfiskefileter der blot er vendt i mel......mums.
Men det er synd at bruge metoden på en helstegt.
[quote="fruppe" post=2690665][quote="dduck" post=2690656][quote="Sejler" post=2690643][quote="fruppe" post=2690641]Ja for satan 🙂
Jeg tog sidste år bussen til Kerteminde en søndag formiddag og fandt en fisker der solgte flade for en femmer stykket, og som gammel lystfisker har jeg ikke noget problem med at flå dem. [/quote]
Jeg ved man kan flå en ål, men at flå en fladfisk må være lidt ligesom at flå en sild ?[/quote]
Jeg foretrækker helt klart at flå skrubber, fordi de er meget grove i skindet.
Andre fladfisk kan sagtens tilberedes uden at blive flået, jeg gør det som regel alligevel, nok mest en form for miljøskade eftersom jeg er opvokset i en fiskerfamilie 😉[/quote]
Det er også kun rygskindet jeg flår af, man tager bare fat i det med en klud.[/quote]
Jamen vi er fuldstændig enige....