Tapas og rødvin??
Hej,
Jeg får på fredag nogle gamle kollegaer på besøg til middag og og rødvin.
Jeg mangler ideer til hvad jeg skal servere, det må gerne være noget jeg ikke skal stå at bakse med mens de er her - så noget rimelig nemt der godt kan forberedes på forhånd.
Havde tænkt på noget tapas af en slags, men i så fald hvilke ting skal der være med? Og skal det kun være som en forret, og hvad skal hovedretten så evt. være?
Hjææælp :)
Jeg får på fredag nogle gamle kollegaer på besøg til middag og og rødvin.
Jeg mangler ideer til hvad jeg skal servere, det må gerne være noget jeg ikke skal stå at bakse med mens de er her - så noget rimelig nemt der godt kan forberedes på forhånd.
Havde tænkt på noget tapas af en slags, men i så fald hvilke ting skal der være med? Og skal det kun være som en forret, og hvad skal hovedretten så evt. være?
Hjææælp :)