har lige hørt om en "velskænket" det er godt nok det værste man kunne finde på at gøre ved en øl.
bartenderen skulle vist være 45 år! seriøst jeg ville aldrig drikke den øl.
har I prøvet det? og smagte øllen anderledes ;)
mh Jacob
tilføjet af papaArne
velskræket ?
hvad menes der med det og hvorfor vil du ikke drikke den.
jeg aner ikk havd du hentyder til.
Vil du forklare
tilføjet af Ahmed Kali Hansen
Var bartenderen velhængt:)
dette kan forklare hans evne til velskænkt.
Ahmed
tilføjet af øl eller ikke øl
45 år!
uha sikke et fossil hva'
Tænk at der er nogle mennesker der kan blive SÅ gamle.
Øl smager udmærket til mad, men vin smager bedre, undtagen til smørrebrød og gule ærter. Er træt af at det nu er blevet så frygteligt fisefornemt at servere øl i alle mulige sammenhænge. Sågar til desert. JEG VIL SGU IKKE HAVE ØL TIL MIN DESERT - ADV BVADR. Næh må man bede om den gode gammeldags portvin, sherry eller sauterne - TAK!
Den bedste øl er nu engang en kold forfriskende pilsner direkte af flasken på en varm sommerdag. Den er der ikke noget der stikker. Så kan de komme med deres smarte udenlandske øl.
Nix! en kold pilsner tak!
tilføjet af erikii
dessert!!!
Vil du også drikke vin til rissengrød?
Jeg er ikke så glad for vin, og hvis jeg ikke kan drikke øl til maden, så tager jeg heller en vand.
mvh
Erik
tilføjet af øl eller ikke øl
risengrød er ikke desert
Risengrød er en gang ulækkert klister som mange elsker, men som jeg har utroligt svært ved få ned.
Det er ikke så meget smagen som det er konsistensen jeg har det svært med.
Men det er rigtigt at hvidtøl er godt til den slags klister.
Men jeg fik engang serveret en eller anden chokoladestout til noget vaniljeis. Det var en lidt flad fornemmelse og en underlig kontrast mellem den søde is og den bitre usøde øl.
Der holder jeg nu på en sød hedvin af en slags.