Vil DF forbyde pizza, shawarma, falafel m.v.?
DF's værdiordführer kæmper en indædt kamp for bevarelsen af flæskesteg så trulsen udefra ikke tager den danske traditionspise.
Flæskestegens historie 🙂
1. Først ligger stegen indbydende med sine svær i kølemontren en uges
tid. Med sidste salgsdato om en uge.
2. Da den ikke er blevet solgt efter en uge, skæres sværen fra, og
kødet bliver enten til grydesteg eller til koteletter. Med sidste
salgsdato om en uge.
2a Sværen bliver stegt til hjemmelavede "flæskesvær" og solgt som
regel meget hurtigt.
3. Koteletterne blev ikke solgt, så de skæres i stykker som
svinesmåkød. Med sidste salgsdato om en uge.
4. Svinesmåkødet blev i montren. Det blev heller ikke solgt, så det
hakkes til flæskesmåkød til frikadeller eller krebinetter. Med sidste
salgsdato om 3 dage.
5. Før det hakkede svinekød formår selv at kravle ud af kølemontren,
stoppes det i medisterpølse - med sidste salgsdato om 3 dage. Eller
det ryger over i "Delikatessen" (bvadr for et navn) for at steges til
frikadeller og solgt som "friske".
Gid man var født som flæskesteg. Tænk at få sin holdbarhed forlænget
fire gange!!!
Alt det afskårne pålæg der sælges fra "Delikatessen" har været igennem
ovennævnte beskrivelse.
Jeg ved at det foregår sådan i alle slagterbutikker - ingen kan sige
sig fri - dette er fortalt mig - derfor blev jeg vegatar lidt efter
lidt.
http://www.dr.dk/Nyheder/Politik/2014/01/03/093523.htm
Hvad er det der gør flæskesteg så interessant for især DF'erne?
Flæskestegens historie 🙂
1. Først ligger stegen indbydende med sine svær i kølemontren en uges
tid. Med sidste salgsdato om en uge.
2. Da den ikke er blevet solgt efter en uge, skæres sværen fra, og
kødet bliver enten til grydesteg eller til koteletter. Med sidste
salgsdato om en uge.
2a Sværen bliver stegt til hjemmelavede "flæskesvær" og solgt som
regel meget hurtigt.
3. Koteletterne blev ikke solgt, så de skæres i stykker som
svinesmåkød. Med sidste salgsdato om en uge.
4. Svinesmåkødet blev i montren. Det blev heller ikke solgt, så det
hakkes til flæskesmåkød til frikadeller eller krebinetter. Med sidste
salgsdato om 3 dage.
5. Før det hakkede svinekød formår selv at kravle ud af kølemontren,
stoppes det i medisterpølse - med sidste salgsdato om 3 dage. Eller
det ryger over i "Delikatessen" (bvadr for et navn) for at steges til
frikadeller og solgt som "friske".
Gid man var født som flæskesteg. Tænk at få sin holdbarhed forlænget
fire gange!!!
Alt det afskårne pålæg der sælges fra "Delikatessen" har været igennem
ovennævnte beskrivelse.
Jeg ved at det foregår sådan i alle slagterbutikker - ingen kan sige
sig fri - dette er fortalt mig - derfor blev jeg vegatar lidt efter
lidt.
http://www.dr.dk/Nyheder/Politik/2014/01/03/093523.htm
Hvad er det der gør flæskesteg så interessant for især DF'erne?