Appelsin-honning kage
Du skal bruge:
En appelsinpresser
En appelsin (evt. to)
100 g smør
Smeltet chokolade
1 dl flydende honning
200 g mel
Du presser appelsinen/erne og sætter saften i en plastikskål. Kom smørret i, når det er lidt blødt. Kom derefter mel og honning i. Hvis ikke kagen er fast nok, kan du evt. tilsætte mere mel. Bag kagen til den ikke giver efter for let hvis du trykker på den med en gaffel. Smelt chokoladen i mellemtiden. Når kagen er færdigbagt og afkølet, kan du hælde chokolade over den.
Mums.
En appelsinpresser
En appelsin (evt. to)
100 g smør
Smeltet chokolade
1 dl flydende honning
200 g mel
Du presser appelsinen/erne og sætter saften i en plastikskål. Kom smørret i, når det er lidt blødt. Kom derefter mel og honning i. Hvis ikke kagen er fast nok, kan du evt. tilsætte mere mel. Bag kagen til den ikke giver efter for let hvis du trykker på den med en gaffel. Smelt chokoladen i mellemtiden. Når kagen er færdigbagt og afkølet, kan du hælde chokolade over den.
Mums.